0 kohdetta

Kaikki pelaa!

Nyt pelataan yhteiseen koriin –

tavoitteena tasa-arvo

 

Tuo koulusi mukaan tekemään tyttöjen unelmista totta.

Haluatko maailman, jossa on yhtä arvokasta syntyä tytöksi kuin pojaksi?

Urheilu on tehokas keino antaa tytöille itseluottamusta ja onnistumisen kokemuksia. Tätä YK:n tasa-arvojärjestö UN Women tekee Brasiliassa.

One Win Leads to Another vahvistaa slummeissa asuvien tyttöjen itsetuntoa ja johtamistaitoja urheilun avulla. Samalla tytöille tarjotaan turvallisia tiloja, joissa he saavat tietoa seksuaaliterveydestä, tyttöihin ja naisiin kohdistuvasta väkivallasta ja taloudellisesti turvatun tulevaisuuden rakentamisesta. UN Womenin avulla yhä useampi tyttö pääsee tuen piiriin, ja ohjelmaa levitetään myös muihin maihin.

Osallistumalla päivätyökeräykseen (taksvärkki) annat tytöille mahdollisuuden turvalliseen elämään ja tuet tasa-arvon saavuttamista maailman lasten ja nuorten elämässä.

Pelataan kaikki yhdessä tyttöjen oikeuksien puolesta!

 

800 eurolla

voidaan kouluttaa 50 kouluttajaa, joista jokainen tavoittaa noin 300 tyttöä

320 eurolla

voi kaksi tyttöä käydä läpi koko koulutusohjelman (40 opetuskertaa eri aiheista)

200 eurolla

voi 100 tyttöä osallistua päivän koulutukseen, jossa urheillaan ja opitaan tasa-arvosta

Näin koulusi osallistuu päivätyökeräykseen

Koulu voi valita päivätyökeräyksen (taksvärkki) ajankohdan itse. Osallistumisesta UN Womenin keräykseen on hyvä ilmoittaa meille n. 3 viikkoa ennen taksvärkkipäivää, jotta voimme lähettää osallistujien työlomakkeet ja tilitysohjeet ajoissa.

  • Ilmoittaudu osoitteeseen toimisto@unwomen.fi tai puhelimitse (09) 6940 944 (klo 9-16)
  • Ilmoita meille koulun nimi ja yhteystiedot, keräykseen osallistuvien oppilaiden lukumäärä, koulun päättämä keräyspäivä ja keräyksen vastuuhenkilön yhteystiedot.
  • Kun olette ilmoittautuneet mukaan, lähetämme teille sähköpostitse työnantajalomakkeen kopioitavaksi oppilaille sekä tarkemmat tilitysohjeet. Työnne helpottamiseksi olemme laatineet myös valmiin tiedotteen oppilaiden koteihin lähetettäväksi. Tiedotetta voitte itse muokata ja kopioida oppilaille jaettavaksi.

Päivätyökeräykseen osallistuminen on oppilaille vapaaehtoista. Oppilas voi suorittaa päivätyön joko kotonaan tai paikallisen yrityksen tai muun työnantajan palveluksessa. Suositeltava palkka päivätyöstä on 15 euroa. Siitä ei makseta veroa.

Taksvärkkipäivänä keräykseen osallistuva oppilaat antavat työnantajalomakkeen työnantajalle täytettäväksi. Työnantaja voi maksaa palkan suoraan Suomen UN Womenin keräystilille käyttäen annettua viitenumeroa tai oppilaalle, joka tuo rahan koululle palauttaessaan täytetyn työnantajalomakkeen. Päivätyökeräyksestä koulussa vastaava henkilö kokoaa keräyksen tuotot yhteen ja tilittää ne käyttäen annettua viitenumeroa.