Liity UN Women Suomen jäseneksi

Tasa-arvo tarvitsee suojelijoita – yhdessä saamme aikaan muutoksen

Liittymällä UN Women Suomen jäseneksi olet mukana rakentamassa tasa-arvoisempaa maailmaa ja tukemassa tyttöjen ja naisten oikeuksien toteutumista. Jäsenenä olet virallisesti osa UN Women Suomea ja mahdollistat tasa-arvotyön edistämisen erityisesti Suomessa.

Liity jäseneksi täyttämällä lomake

  • PP slash KK slash VVVV
  • Jäsenmaksumme on 38 euroa vuodessa. Voit myös halutessasi tukea tasa-arvotyötä korotetulla 50 euron kannatusjäsenmaksulla. Eläkeläiset, työttömät, opiskelijat sekä kotihoidontuella olevat voivat halutessaan maksaa alennetun 22 euron jäsenmaksun.
  • Uusi liittyvä jäsen: aseta viitenumeroksi 1324358. Saat jatkossa vuosittaisen jäsenmaksun laskun sähköpostiisi.
  • 0,00 €

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä jäsenyys tarkoittaa?

Jäsenenä olet virallisesti tasa-arvon edistäjä ja mukana tukemassa UN Women Suomen toimintaa vuosittaisella jäsenmaksulla. Sinä päätät, mitä jäsenyys käytännössä sinulle tarkoittaa. Voit sovittaa jäsenyytesi sopimaan elämäntilanteeseesi ja valita sinulle sopivan tavan toimia UN Women Suomen jäsenenä! Voit tukea toimintaamme vain taloudellisesti maksamalla jäsenmaksun kerran vuodessa. Kuulet työstämme Suomessa ja maailmalla kuukausittaisessa sähköisessä jäsenkirjeessä. Jäsenenä voit myös osallistua yhdistyksen päätöksentekoon vuosikokouksissa. Saat osallistua UN Womenin ja UN Women Suomen järjestämiin koulutuksiin ja webinaareihin. Voit toimia aktiivisena jäsenenä ja osallistua myös halutessasi lähipaikkakuntasi paikallistoimikuntien toimintaan tai liittyä vapaaehtoiseksi Facebook-ryhmäämme. Voit toimia aktiivisena digijäsenenä kotisohvallasi tykkäämällä, jakamalla ja kommentoimalla UN Women Suomen postauksiin sosiaalisessa mediassa Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Linkedinissä. Näin autat meitä tavoittamaan yhä useampia ihmisiä.

Mitä jäsenyys maksaa?

Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa. Henkilöjäsenelle jäsenyys maksaa 38 €/vuosi. Voit halutessasi myös maksaa korotetun 50 euron kannatusjäsenmaksun. Eläkeläiset, työttömät, opiskelijat sekä kotihoidontuella olevat voivat halutessaan maksaa alennetun 22 euron jäsenmaksun.

Kuka voi liittyä jäseneksi?

Jäseneksi voivat liittyä kaikki 15 vuotta täyttäneen henkilöt. Myös järjestöt ja yritykset voivat tukea UN Women Suomen toimintaa jäsenenä. Järjestöille tarjoamme mahdollisuutta liittyä järjestöjäseneksi ja yritykset voivat liittyä kannatusjäseneksi täällä.

Miten voin liittyä jäseneksi?

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä yllä olevan lomakkeen. Jäsenyytesi käynnistyy, kun olet maksanut jäsenmaksun ja UN Women Suomi hyväksyy jäsenyytesi virallisesti.

Muuta kysyttävää jäsenyydestä?

Lähetä kysymyksesi tai terveisesi osoitteeseen toimisto@unwomen.fi. Autamme mielellämme!

Tehdään yhdessä tasa-arvosta totta!

Työelämän tasa-arvo

Sukupuolten välinen epätasa-arvo on todellinen ilmiö myös Suomessa. Naisen euro on edelleen vain 84 senttiä – ja maahanmuuttajanaisen 62 senttiä.

Elämä ilman väkivaltaa

Suomi on yksi Euroopan väkivaltaisimmista maista naisille – jopa 47 prosenttia suomalaisnaisista on kokenut fyysistä tai seksuaalista väkivaltaa.

Demokratian vahvistaminen

Muun muassa naisiin kohdistuva röyhkeä verkkohäirintä ja vihapuhe heikentää naisten osallistumista päätöksentekoon.

Naisten tukeminen konflikteissa

Tuemme naisia konflikti- ja kriisitilanteissa, sillä kriisitilanteiden on todettu vahvistavan perinteisiä sukupuolirooleja ja heikentävän naisten asemaa.

Kuvituskuvat: UN Women / Maka Gogaladze & Ryan Brown