Liity vapaaehtoiseksi

Liity mukaan vapaaehtoistoimintaan!

On monta hyvää tapaa tukea tasa-arvotyötä! Esimerkkejä UN Women Suomen vapaaehtoistehtävistä:

• Edusta UN Women Suomea tapahtumissa paikallistoimikunnan vapaaehtoisena
• Järjestä paikallistoimikunnan kanssa sometempauksia, tai osallistu somekampanjoihin jakamalla lahjoituspyyntöjä.
• Tee jäsenhankintaa yhdistykselle paikallistoimikuntasi vapaaehtoisten kanssa.
• Käynnistä tai ylläpidä paikallistoimikuntasi yhteistyötä yritysten ja yhdistysten kanssa.
• Kerää varoja UN Women Suomen työhön osallistumalla tai järjestämällä lipaskeräys, kirpputori, tai arpajaiset yhdessä muiden paikallistoimikuntasi vapaaehtoisten kanssa.
• Osallistu Suomessa tehtävään vaikuttamistyöhön auttamalla käännöstehtävissä, tekstieditoinneissa ja tiedonhaussa.
• Tue toimiston väkeä yllättävissä tarpeissa, joista tiedotetaan Facebookin vapaaehtoisten ryhmässä.
• Lähde mukaan projektimuotoisiin etätiimeihimme, joissa tuotetaan materiaalia vapaaehtoisten tueksi tai kehitetään muuten UN Women Suomen vapaaehtoistoimintaa

Tutustu vapaaehtoisten oppaaseen

Opas on tarkoitettu UN Women Suomen eri vapaaehtoistyön muotojen tueksi ja inspiraatioksi. Oppaasta löytyy myös neuvoja hetkivapaaehtoisuuteen ja muihin erillisiin ja yksittäisiin vapaaehtoistyön mahdollisuuksiin. Lisäksi tämä opas on loistava esimerkki siitä, miten konkreettisesti ja suuresti vapaaehtoiset voivat vaikuttaa UN Women Suomen toimintaan, ja siten UN Womenin työn avulla maailman naisten ja tyttöjen aseman vahvistamiseen.

Paikallistoimikunnille oppaasta löytyy paljon erilaisia vinkkejä itse toiminnan suunnitteluun, mutta myös kaikki tarpeellinen taustatieto toiminnan ylläpitämiseksi.

Osallistu paikallistoimikuntien toimintaan

Paikallistoimikuntamme eri puolilla Suomea tarjoavat mahdollisuuden edistää naisten ihmisoikeuksia konkreettisilla teoilla. Vapaaehtoisryhmät keräävät varoja maailman naisten hyväksi, järjestävät tapahtumia ja tempauksia sekä jakavat tietoa erilaisissa tapahtumissa. Löydät paikallistoimikuntien yhteystiedot täältä.

Voit tukea naisten oikeuksia myös kotisohvaltasi käsin tykkäämällä, jakamalla ja kommentoimalla UN Women Suomen postauksia sosiaalisessa mediassa Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Linkedinissä.