UN Women Suomen ilmoituskanava

UN Women Suomen ilmoituskanava on kanava väärinkäytösepäilyjen ja muiden epäkohtien ilmoittamiseen. Tarkoituksena on varmistaa, että ilmoittaja, joka havaitsee toiminnassamme EU ja kansallisen lainsäädännön rikkomuksia, voi ilmoittaa asiasta anonyymisti.

Kanava palvelee niin sisäistä kuin ulkoistakin ilmoittamista ja sen myötä voidaan torjua toimintaa, mikä on organisaation sääntöjen, arvojen tai toimintaperiaatteiden vastaisia. Kanava on UN Women Suomelle myös organisaation kehittämisväline ja sisäisen tarkastuksen työkalu, jonka kautta epäkohtia otetaan vastaan.

Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti ja ne toimitetaan kahdelle eri taholle: yhdistyksen hallituksen puheenjohtajalle ja toiminnanjohtajalle. Mikäli ilmoitus koskee puheenjohtajaa tai toiminnanjohtajaa, asia siirretään asianomaisen osalta hallituksen varapuheenjohtajan käsiteltäväksi.

Jos epäilet minkäänlaista väärinkäytöstä UN Women Suomen toiminnassa tai koskien sen henkilöstöä, voit raportoida asian alla olevalla lomakkeella. Myös nimettömästi toimitetut ilmoitukset käsitellään. Jätäthän kuitenkin yhteystiedot, jos haluat saada vastauksen viestiisi. Mikäli haluat jättää palautteen puhelimitse, voit soittaa numeroon 050 466 3953, josta saat puheenjohtajan ja/tai toiminnanjohtajan puhelinnumeron.

Kaikki ilmoitukset tutkitaan ja tilanteen vaatiessa asiat korjataan. Yhteydenotot käsitellään luottamuksella.