Naisen paikka on kaikkialla

Kansainvälinen naistenpäivä on kutsu jokaiselle liittyä osaksi globaalia tasa-arvoliikettä. Lahjoita ja tee naistenpäivänä teko tasa-arvon puolesta.

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään vuosittain 8. maaliskuuta.
UN Women Suomen naistenpäivän kampanja "Naisen paikka on kaikkialla" nostaa esiin inspiroivia ja rajoja rikkovia naisia eri puolilta maailmaa, mutta samalla tuo huomiota niihin esteisiin ja haasteisiin, jotka yhä rajoittavat naisten ja tyttöjen asemaa ja roolia yhteiskunnassa.

Emme pyydä liikaa. Vaadimme naisille ja tytöille oikeutta ottaa tilaa, olla olemassa, ja valita itse paikkansa maailmassa. Sukupuolen ei pitäisi rajoittaa naisten ja tyttöjen mahdollisuuksia ja potentiaalia.

Tasa-arvo ei ole etuoikeus, se on ihmisoikeus. Tee lahjoitus ja auta meitä varmistamaan, että jokainen nainen ja tyttö saa itse valita paikkansa maailmassa!

Etsitkö täydellistä lahjaa naistenpäiväksi? UN Women Suomen aineettomat lahjat edistävät tasa-arvoa ja naisten oikeuksia ympäri maailmaa!

Yritys tai organisaatio, haluatko tehdä yrityslahjoituksen?

Puolusta naisten oikeuksia kanssamme. Tee lahjoitus! Voit lahjoittaa myös tekstiviestillä: lähetä viesti UNW numeroon 16499 (10 €).

YK:n tasa-arvojärjestö UN Women on maailman johtava naisten ja tyttöjen oikeuksien puolustaja. Tukemalla UN Womenin työtä olet mukana puolustamassa naisten oikeutta ottaa paikkansa yhteiskunnassa ja saada ansaitsemaansa arvostusta.

  • Lahjoituksesi

  • Hidden
  • Hinta: 0,00 €
  • 0,00 €
  • Lahjoittajatiedot

Naiset edistävät rauhaa ja ihmisoikeuksia ympäri maailmaa

Naiset ja tytöt ovat avainasemassa kriisien ja konfliktien ehkäisyssä ja ratkaisemisessa, kestävän kehityksen edistämisessä sekä demokraattisen yhteiskuntajärjestyksen ja poliittisen päätöksenteon prosesseissa.

Tyttöihin ja naisiin kohdistuva seksuaalinen häirintä rajoittaa heidän oikeuksiaan

Yhdeksän kymmenestä suomalaisesta naisesta on kohdannut seksuaalista häirintää elämänsä aikana. Häirinnältä vapaita julkisia tai puolijulkisia tiloja ei ole. Allekirjoita vetoomus ja vaadi konkreettisia toimia seksuaalisen häirinnän ehkäisemiseksi ja poistamiseksi, jotta jokainen nainen ja tyttö saa valita paikkansa maailmassa ilman pelkoa häirinnästä ja väkivallasta!

Naisen paikka on kaikkialla: Etelä-Afrikassa toimiva naisten ryhmä kouluttaa poliiseja vastaamaan sukupuoleen perustuvaan väkivaltaan