Naisen paikka on kaikkialla

Kansainvälinen naistenpäivä on kutsu jokaiselle liittyä osaksi globaalia tasa-arvoliikettä. Lahjoita ja tee naistenpäivänä teko tasa-arvon puolesta.

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään vuosittain 8. maaliskuuta.
UN Women Suomen naistenpäivän kampanjassa nostetaan esiin naisia eri puolilta maailmaa, joiden yhteiskunnallinen panos sekä paikallisella että globaalilla tasolla on merkittävä ihmisoikeuksien, rauhan ja kestävän kehityksen kannalta. Ilman naisia ei ole rauhaa, demokratiaa tai tulevaisuutta.

Naisten oikeudet ympäri maailmaa ovat uhattuina. Lahjoita ja tee naistenpäivänä konkreettinen teko tasa-arvon puolesta!

Naisen paikka on kaikkialla!

Etsitkö täydellistä lahjaa naistenpäiväksi? UN Women Suomen eettiset lahjat edistävät tasa-arvoa ja naisten oikeuksia ympäri maailmaa!

Yritys tai organisaatio, haluatko tehdä yrityslahjoituksen?

Puolusta naisten oikeuksia kanssamme. Tee lahjoitus! Voit lahjoittaa myös tekstiviestillä: lähetä viesti UNW numeroon 16499 (10 €).

YK:n tasa-arvojärjestö UN Women on maailman johtava naisten ja tyttöjen oikeuksien puolustaja. Tukemalla UN Womenin työtä olet mukana puolustamassa naisten oikeutta ottaa paikkansa yhteiskunnassa ja saada ansaitsemaansa arvostusta.

  • Lahjoituksesi

  • Hidden
  • Hinta: 0,00 €
  • 0,00 €
  • Lahjoittajatiedot

Naisen paikka 2023 kampanjakasvot

Tänä vuonna Naisen paikka on kaikkialla -kampanja esittelee suomalaisia ja Suomessa vaikuttavia naispuolisia ihmisoikeusaktivisteja, feministejä, edelläkävijöitä ja muutoksentekijöitä, jotka eivät suostu astumaan syrjään tai perääntymään.

Naiset edistävät rauhaa ja ihmisoikeuksia ympäri maailmaa

Naiset ja tytöt ovat avainasemassa kriisien ja konfliktien ehkäisyssä ja ratkaisemisessa, kestävän kehityksen edistämisessä sekä demokraattisen yhteiskuntajärjestyksen ja poliittisen päätöksenteon prosesseissa.

Tyttöihin ja naisiin kohdistuva väkivalta on uhka demokratialle

Joka kolmas nainen maailmassa on kohdannut väkivaltaa. Häirintä ja väkivalta loukkaa naisten ihmisoikeuksia, ja samalla se ylläpitää epätasa-arvoa estämällä naisia osallistumasta julkiseen keskusteluun ja päätöksentekoon. Laajamittainen naisiin kohdistuva häirintä ja väkivalta on siis vakava uhka myös demokratialle.