Haemme varainhankinnan osaajaa

Elämä ilman väkivallan uhkaa. Mahdollisuus omiin tuloihin. Osallistuminen päätöksentekoon. Nämä ovat perusoikeuksia, joita UN Women tekee todeksi naisten elämässä ympäri maailman. Ilman riittävää rahoitusta tämä ei onnistu.

Suomen UN Women on YK:n tasa-arvojärjestön kansallinen komitea. Etsimme haasteita pelkäämätöntä, innovatiivista ja intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa varainhankinnan moniosaajaa nostamaan järjestömme varainhankinta uudelle tasolle.

Ydintehtäviäsi ovat:
• Vuoden 2015 varainhankinnan pääkampanjan suunnittelu ja toimeenpaneminen
• Kuukausilahjoittajaohjelman kehittäminen
• Varainhankinnan osa-alueiden pidemmän tähtäimen strateginen suunnittelu

Tarjoamme sinulle:
• Ainutlaatuisen mahdollisuuden tarttua haasteeseen ja osoittaa monipuoliset kykysi ja taitosi varainhankinnan kentällä
• Itsenäisen työtehtävän tiiviissä yhteistyössä toiminnanjohtajan, varainhankinnan koordinaattorin ja tiedottajan kanssa
• Lämminhenkisen työyhteisön ja joustavat työajat

Edellytämme sinulta soveltuvaa työkokemusta ja näyttöjä osaamisesta sekä vahvoja kommunikaatiotaitoja niin suomeksi kuin englanniksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävä on kokopäiväinen ja kestää vuoden. On mahdollista, että työ jatkuu määräajan päätyttyä.

Lähetä motivaatiokirje, CV ja palkkatoivomus 30.9.2014 mennessä osoitteella elina.multanen@unwomen.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Elina Multanen, elina.multanen@unwomen.fi, puhelimitse 16.-18.9. klo 9-13 ja 22.9. klo 9-17, p. 040 578 1165.