Auta naisia ja tyttöjä Beirutissa!

Auta naisia ja tyttöjä Beirutin räjähdyksen jälkeisessä hädässä

Beirutissa Libanonissa tapahtunut räjähdys on järkyttänyt ympäri maailmaa: ainakin 200 henkilöä on kuollut, yli 5000 loukkaantunut ja noin 300 000 ihmistä on menettänyt kotinsa. Hätäavun tarve on valtava.

Avullasi esimerkiksi:
30 eurolla kaksi naista saa hygieniapakkauksen
45 eurolla nainen saa ruokatarvikkeita kuukaudeksi
92 eurolla voidaan järjestää kriisikeskus väkivallan uhreille

  • Lahjoituksesi

  • Hidden
  • Hinta: 0,00 €
  • 0,00 €
  • Lahjoittajatiedot

Beirutin räjähdys, COVID-19 ja talouskriisi – avuntarve on valtava

Jo ennen räjähdystä koronavirustartunnat rasittivat Libanonin terveydenhuoltoa, ja koronan myötä naisiin kohdistuva väkivalta oli kasvanut 54 prosentilla. Nyt uusi kriisitilanne lisää väkivallan uhkaa entisestään ja vaarantaa tukipalveluiden saatavuuden.

Naiset ja tytöt tarvitsevat nyt pääsyn turvallisiin tiloihin, psykologista tukea, hygieniatuotteita sekä taloudellista tukea. Räjähdyksen, COVID-19:n ja syvän talouskriisin horjuttaman Libanonin elvytyssuunnitelmissa on laitettava naiset keskiöön.

Näin lahjoituksesi auttaa

Jaamme ruokaa ja hygieniatarvikkeita

Jaamme naisille ja tytöille hygieniatarvikkeita, kuten saippuaa, alusvaatteita ja kuukautistuotteita. Lisäksi tarjoamme esimerkiksi ruoka-apua.

Autamme väkivaltaa kohdanneita naisia ja tyttöjä

Varmistamme tuen väkivaltaa kokeneille naisille ja huolehdimme palveluiden jatkumisesta kriisin aikana. Järjestämme esimerkiksi liikkuvia tukiryhmiä, joiden tehtävänä on tunnistaa avuntarpeessa olevat ja saattaa heidät avun piiriin.

Tuemme naisten taloudellista itsenäisyyttä

Tuemme naisten taloudellista itsenäisyyttä ja selviytymistä kriisistä. Järjestämme esimerkiksi koulutusta ja autamme naisia palaamaan työelämään.

Lahjoita

Lahjoitustili: Voit lahjoittaa myös suoraan UN Women Suomen lahjoitustilille Nordea FI62 1270 3000 2089 39 (viite 2020253).
Tekstiviestilahjoitus: Voit lahjoittaa 10 euroa tekstiviestillä: Lähetä viesti UNW numeroon 16499