Työpaikka: Tule feissariksi Helsinkiin

Etsitkö innostavaa kesätyötä, jossa voi muuttaa maailmaa?

Tule UN Womenin varainhankkijaksi tekemään naisten ja tyttöjen oikeuksista totta! Etsimme kesäksi feissareita/tiiminvetäjiä katuvarainhankintatiimeihin sekä ovelta ovelle tapahtuvaan varainhankintaan.

Odotamme sinulta myönteistä asennetta ja intoa työhön, jossa saat olla tekemisissä monenlaisten ihmisten kanssa. Tarjoamme kunnollisen palkan, hyvät työehdot ja mahtavan työilmapiirin.

Aiemmasta feissaustyöstä on etua, mutta kokemus ei ole välttämätön. Koulutamme sinut tehtävään, ja koko kampanjan ajan olet osa mukavaa ja kannustavaa työporukkaa.

Työ tapahtuu pääkaupunkiseudulla, yleensä Helsingin keskustassa. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja sitoutumista tehtävään viideksi päiväksi viikossa. Työtä on tarjolla kesäkuusta elokuuhun.

Työaika on 4,5 tuntia maanantaista perjantaihin. Katutiimit työskentelevät klo 11–18 välillä ja ovitiimit klo 16–20:30. Palkkaus: 11,50 €/tunti, tiiminvetäjä 12,50 €/tunti.

Kerro itsestäsi vapaamuotoisessa hakemuksessa, liitä mukaan CV:si ja lähetä osoitteella toimisto@unwomen.fi. Merkitse viestin aiheeksi ”F2F”.

Lisätietoja: (09) 6940 944