fbpx
0 kohdetta

Uusi elämä e-kortti

100,00

Naisiin ja tyttöihin kohdistuva väkivalta on maailman yleisin ihmisoikeusloukkaus: joka kolmas nainen maailmassa joutuu väkivallan kohteeksi. Väkivalta tekee kodista vaarallisen paikan. Se sulkee naiset työelämän ja päätöksenteon ulkopuolelle ja katkaisee tyttöjen koulutien.

Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Anna lahja, joka tuo hyvää mieltä ja muuttaa maailmaa!

Ostamalla tämän lahjan tuet väkivaltaa kokeneiden naisten matkaa uuden elämän alkuun. Vahvistat yhteiskuntia saattamaan syylliset vastuuseen teoistaan. Olet mukana muuttamassa asenteita, jotta väkivalta ei ole hyväksyttävää.

Kuvitus © Kati Närhi / Napa Agency

Ecard Preview
Osasto:

Miten lahjasi vaikuttaa?

Uusi elämäKambodžalaisen Ponleun elämä pysähtyi, kun aviomies heitti hänen päälleen polttoainetta ja sytytti hänet palamaan. Tapahtuman ainoa todistaja oli heidän tyttärensä.

Kammottavasta teosta jäi elinikäiset arvet. Ponleu käytti kaikki säästönsä vammojensa hoidattamiseen, eikä juuri uskaltautunut ulos kodistaan.

Ponleun elämä sai uuden suunnan, kun hän UN Womenin avustamana sai ilmaista lääkärinhoitoa, vertaistukea ja ammattikoulutusta.

Ponleu elättää nyt itsensä ja tyttärensä ompelijan työllään ja pystyy myös maksamaan tyttärensä koulunkäynnin. Heidän tulevaisuutensa on valoisampi ja he uskaltavat viimein jopa unelmoida. Sinun lahjasi kantaa näitä unelmia eteenpäin!

E-kortin esikatselu