Talouden lukutaito naiselle

Hauraissa olosuhteissa elävillä naisilla on usein alhainen koulutuksen lähtötaso. Tämä vaikuttaa paljon siihen, mitä mahdollisuuksia heillä on elättää perhettään. Heikko taloudellinen lukutaito lisää myös  naisten riskiä joutua hyväksikäytetyksi taloudellisesti.

Koulutamme naisia taloudelliseen lukutaitoon, jonka avulla naiset pystyvät ymmärtämään paremmin talouden peruselementtejä. Koulutuksen avulla naiset oppivat esimerkiksi, miten kuluja hallinoidaan, lasketaan tuotto omalle palvelulle tai tuotteelle sekä miten omaa pääomaa käytetään. Koulutuksen jälkeen naiset voivat aloittaa oman pienyrityksensä tai tehostaa jo olemassa olevan toimeentulonsa lähdettä.

Tilaamalla tämän lahjan annat naiselle mahdollisuuden itsenäisempään toimeentuloon tai avaimet oman yrityksensä aloittamiseen ja sen tuottoisampaan johtamiseen.

Anna lahja, joka muuttaa maailmaa!

 

Kuva: UN Women/Shaista Chishty

30,00 
Lisää lahjakoriin

Miten lahjasi vaikuttaa

UN Womenin tuella Christine on saanut pienyrityksensä kasvamaan. Koulutusten kautta Christine on oppinut hoitamaan paremmin yritystään ja sen taloutta.

“Koulutus kehitti yritystaitojani. Opin miten käytetään pääomaa, suunnitellaan kuluja ja lasketaan tuotto”, Christine kertoo.

Lue Christinen koko tarina TÄSTÄ

Kuva: UN Women/Ryan Brown

Eettiset lahjat