Turvallinen tila väkivallan uhrille

Naisiin kohdistuva väkivalta on maailmanlaajuinen ongelma: jopa joka kolmas nainen maailmassa on kohdannut fyysistä tai seksuaalista väkivaltaa elämänsä aikana. Lisäksi LGBTIQ+ ihmiset ja muut vähemmistöryhmät kokevat erityisen paljon syrjintää, väkivaltaa ja niiden jatkuvaa uhkaa niin kotona kuin julkisissa tiloissa. Erilaisten kriisien seurauksena naisiin kohdistuva väkivalta tutkitusti lisääntyy.

Me autamme väkivallan uhreja lisäämällä tietoa palveluista, sekä tuemme palvelujen parantamista väkivallan uhreille. Edistämme lakeja ja käytäntöjä, sekä lisäämme tietoa, joka auttaa valtioita, järjestöjä ja kansalaisia muuttamaan yhteiskuntaa. Tuemme naisiin kohdistuvaa väkivaltaa tutkivia tutkimuksia, sillä tutkimusten kautta voimme ymmärtää, miten laajasta ilmiöstä on kyse, mitkä asiat vaikuttavat siihen ja miten se vaikuttaa yksilöihin ja yhteisöihin. Ennaltaehkäisemme myös väkivaltaa edistämällä sukupuolten välistä tasa-arvoa ja vahvistamalla naisten ihmisoikeuksia.

Tilaamalla tämän lahjan tarjoat väkivaltaa kokeneelle naiselle turvallisen tilan.

Anna lahja, joka muuttaa maailmaa!

 

Kuva: UN Women/M R Hasan

25,00 
Lisää lahjakoriin

Miten lahjasi vaikuttaa

UN Women on yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa perustanut ja ylläpitänyt turvallisia tiloja väkivaltaa kokeneille naisille ja tytöille Ukrainassa. Turvallisissa tiloissa naisille on tarjolla psykologisia, humanitaarisia ja sosiaalisia tukipalveluja sekä tietoa saatavilla olevista muista olennaisista palveluista. Väkivaltaa kokeneiden naisten on mahdollista osallistua yksilö- ja ryhmäterapiaistuntoihin. Tilat ovat myös lapsiystävällisiä ja niissä järjestetään toimintaa lapsille. Myös lapsille on tarjolla psykologista tukea.

Kuva: UN Women/Aurel Obreja

Eettiset lahjat