Hätäapupakkaus ukrainalaiselle naiselle

Kriisin keskellä naiset ja tytöt joutuvat usein taka-alalle, ja heidän tarpeensa unohtuvat kriisin hätäavussa. He jäävät usein ilman välttämättömiä perustarvikkeita kuten saippuaa, alusvaatteita, hammasharjaa ja kuukautistuotteita. Heikko hygienia voi altistaa erityisesti raskaana olevat ja imettävät naiset sekä lapset erilaisille tartunnoille. Hädän keskellä naisiin kohdistuva väkivalta myös lisääntyy usein arjen järkkymisen ja epävakaiden olosuhteiden myötä.

Tilaamalla tämän lahjan voit tarjota sodan keskellä elävälle naiselle välttämättömiä tarvikkeita, sekä kriittistä tietoa hänen tarvitsemistaan keskeisistä palveluista.

Anna lahja, joka muuttaa maailmaa!

 

Kuva: UN Women/Serhii Korovainyi

25,00 
Lisää lahjakoriin

Miten lahjasi vaikuttaa

UN Women antaa sekä välitöntä että pitkäaikaista apua kriisin kohdanneille naisille ja tytöille, sekä tekee aktiivista vaikuttamistyötä, jotta naisten tarpeet otettaisiin paremmin huomioon kriisitilanteissa. Sodan alettua Ukrainassa tuhannet naiset saaneet ovat saaneet tuellamme välitöntä ja elintärkeää humanitaarista apua, kuten ruokaa, vettä, suojaa, lääkkeitä ja hygieniatarvikkeita.

Eettiset lahjat