Kädentaitomateriaalit naiselle

Hauraissa olosuhteissa elävillä naisilla on usein vähän vaihtoehtoja toimeentulon hankkimiseen. Lisäksi he ovat riskiasemassa tulla hyväksikäytetyksi tai syrjityksi sukupuolensa takia. Monilla naisilla on kuitenkin osaamista tai halua oppia, miten ansaita toimeentulonsa kädentaidoilla. Heiltä puuttuvat vain resurssit aloittaa oma yrityksensä tai toimeentulo.

Tarjoamme naisille ammatillista koulutusta kädentaidoissa, kuten ompelutyöskentelyssä tai korien kudonnassa, sekä materiaalit tehdä näitä töitä myyntiin. Pakolaisasutusalueilla UN Womenin naisten keskuksissa on turvallisen työtilan lisäksi lastenhoitoa tarjolla äidin työnteon ajaksi.

Tilaamalla tämän lahjan annat naiselle mahdollisuuden itsenäiseen toimeentuloon kädentaitojen avulla.

Anna lahja, joka muuttaa maailmaa!

 

Kuva: UN Women/Joe Saade

18,00 
Lisää lahjakoriin

Miten lahjasi vaikuttaa

Nadine Umuhoza ei osannut omien sanojensa mukaan edes pitää neulaa kädessään, kun alkoi opetella korien kudontaa UN Womenin koulutuskeskuksessa. Nykyään hän on ylpeä koreistaan ja ansaitsee toimeentulonsa niiden myymisellä. Samaisen kurssin käyneet naiset ovat UN Womenin tuella perustaneet yhdessä osuuskunnan, jonka kautta he myyvät tuotteitaan ja saavat yhdessä paremman tuoton työlleen.

Kuva: UN Women/Novella Nikwigize

Eettiset lahjat