Auta naisia ja heidän perheitään Pakistanin tulvien keskellä

Rankkasateet ovat tuhonneet yli 72 prosenttia Pakistanista ja yli 1 100 ihmistä on menettänyt henkensä. Pakistanin monsuunikausi on yksi pahimmista yli vuosikymmeneen, ja se on julistettu ilmastokatastrofiksi. Kouluja, satoja, karjaa ja koteja on tuhoutunut. Luonnonkatastrofien seurauksena myös naisiin ja tyttöihin kohdistuvan väkivallan riski kasvaa.

Tulvien keskellä naiset ja heidän perheensä tarvitsevat kipeästi suojaa ja apua. Sinä voit auttaa.

Auta Pakistanin naisia ja heidän perheitään

Lahjoituksesi auttaa tarjoamaan naisille ja heidän perheilleen suojaa, ruokaa, lääkkeitä, hygieniatuotteita ja taloudellista ja oikeudellista tukea. UN Women on paikan päällä varmistamassa, että lahjoituksesi menee perille.

Lahjoituksesi auttaa konkreettisesti

UN Women jatkaa työtään tulvien runtelemassa Pakistanissa. Olemme paikan päällä varmistamassa, että tyttöjen ja naisten erityistarpeet otetaan huomioon humanitaarisessa työssä, ja että myös vammaisten naisten erityistarpeet huomioidaan. Yhdessä kumppaneidemme kanssa tarjoamme tulvan uhreille välitöntä apua, kuten suojaa, ruokaa, lääkintäapua ja hygieniatuotteita.

Varmistamme myös, että keskeiset palvelut, kuten oikeusapu ja neuvonta, ovat yhä saatavilla, jotta naisia voidaan suojella väkivallalta. Tarjoamme lisäksi mobiilirahansiirtoja kaikkein haavoittuvimmassa asemassa oleville naisille, jotka tarvitsevat taloudellista apua.

Kiitos, että lahjoitat jo tänään ja annat naisille ja heidän perheilleen kiireellistä apua nyt, kun he sitä eniten tarvitsevat.