Auta naisia ja heidän perheitään Pakistanin tulvien keskellä

Rankkasateiden ja tulvien myötä noin kahdeksan miljoonaa ihmistä on joutunut jättämään kotinsa ja 1 700 ihmistä on menettänyt henkensä Pakistanissa. Monsuunikausi oli yksi pahimmista yli vuosikymmeneen, ja se julistettiin ilmastokatastrofiksi. Rankkasateet ovat tuhonneet yli 72 prosenttia Pakistanista. Kouluja, satoja, karjaa ja koteja on tuhoutunut. Luonnonkatastrofien seurauksena myös naisiin ja tyttöihin kohdistuvan väkivallan riski kasvaa.

Tulvien keskellä naiset ja heidän perheensä tarvitsevat kipeästi suojaa ja apua. Sinä voit auttaa.

Auta Pakistanin naisia ja heidän perheitään

Lahjoituksesi auttaa tarjoamaan naisille ja heidän perheilleen suojaa, ruokaa, lääkkeitä, hygieniatuotteita ja taloudellista ja oikeudellista tukea. UN Women on paikan päällä varmistamassa, että lahjoituksesi menee perille.

  • Lahjoituksesi

  • Hidden
  • Hinta: 0,00 €
  • 0,00 €
  • Lahjoittajatiedot

Lahjoituksesi auttaa konkreettisesti

UN Women jatkaa työtään tulvien runtelemassa Pakistanissa. Olemme paikan päällä varmistamassa, että tyttöjen ja naisten erityistarpeet otetaan huomioon humanitaarisessa työssä, ja että myös vammaisten naisten erityistarpeet huomioidaan. Yhdessä kumppaneidemme kanssa tarjoamme tulvan uhreille välitöntä apua, kuten suojaa, ruokaa, lääkintäapua ja hygieniatuotteita.

Varmistamme myös, että keskeiset palvelut, kuten oikeusapu ja neuvonta, ovat yhä saatavilla, jotta naisia voidaan suojella väkivallalta. Tarjoamme lisäksi mobiilirahansiirtoja kaikkein haavoittuvimmassa asemassa oleville naisille, jotka tarvitsevat taloudellista apua.

Kiitos, että lahjoitat jo tänään ja annat naisille ja heidän perheilleen kiireellistä apua nyt, kun he sitä eniten tarvitsevat.