UN Women Suomi ry:n kevätkokous ja oheistapahtumat lauantaina 22.5.

Tapaamme kevätkokouksen ja oheistapahtumien merkeissä etäyhteyksin lauantaina 22.5.2021. 

Kevätkokouspäivän aikana järjestetään sääntömääräisen kokouksen lisäksi jäsenistöllemme räätälöityä innostavaa oheisohjelmaa. Tiedotamme ohjelmasta toukokuun uutiskirjeessämme, tällä verkkosivulla sekä kaikissa sosiaalisen median kanavissamme.

Mikäli et ole jäsen, ehdit vielä liittymään täällä!

Huomaathan, että jäsenmaksun tulee olla maksettuna ennen tapahtumaa.

Päivän aikana sinulla jäsenenämme on mahdollisuus osallistua vapaaehtoisten tapaamiseen, kuunnella tasa-arvoaiheista webinaaria sekä osallistua UN Women Suomen päätöksentekoon kevätkokouksessa.

Aikataulu la 22.5.2021

klo 10.00-12.00 vapaaehtoisten tapaaminen
klo 12.00-13.00 tasa-arvoaiheinen webinaari (Kansainvälisten asiantuntijoiden keskustelu: Mitä tapahtuu tasa-arvon rintamalla Turkissa, Unkarissa ja Puolassa?)
klo 12.15 kokouksen ilmoittautumistila ja valtakirjojen tarkastus avautuu
klo 13.00 kokous alkaa

Varsinaisessa kevätkokouksessa

  • käsitellään toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2020 sekä tilintarkastajan niistä antama lausunto
  • päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallituksen jäsenille sekä muille yhdistyksen asioista vastuussa oleville
  • käsitellään sääntömuutosehdotus

Puhe- ja äänioikeus kokouksessa on Suomen UN Womenin henkilöjäsenillä ja jäsenjärjestöjen edustajilla, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa ennen kokouksen alkua. Kokouskutsu on julkaistu verkkosivuillamme ja lähetetty kaikille jäsenillemme. Linkit tilaisuuksiin toimitetaan kaikille ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen: pe 21.5. klo 12.00 mennessä
Apua saa: toimisto (at) unwomen.fi / 050 466 3953

Jos osallistut kokoukseen sekä jäsenjärjestön edustajana että henkilöjäsenenä, ilmoitathan asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Vapaaehtoisten tapaaminen klo 10.00 – 12.00

Kevätkokouspäivä alkaa klo 10.00 UN Women Suomen vapaaehtoisten etätapaamisella. Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki UN Women Suomen vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet jäsenet ja vapaaehtoistyössä jo mukana olevat aktiivit!

Tapaamisessa kuulet, mitä vapaaehtois- ja jäsentyössä on meneillään ja tulossa. Tilaisuus on tyyliltään rento mutta informatiivinen, ja sen aikana on mahdollista ideoida ja nostaa esille toiveita vapaaehtoistyön ja jäsenyyden kehittämiseksi. Tapaamista johtaa UN Women Suomen hallituksen jäsen ja paikallistoimikuntakoordinaattori Elina Viitasaari vapaaehtoinen (at) unwomen.fi.

Tasa-arvoaiheinen webinaari klo 12.00 – 13.00

Mitä tapahtuu tasa-arvon rintamalla Turkissa, Unkarissa ja Puolassa? Tervetuloa mukaan kuulemaan tasa-arvon tuulista Euroopassa! Turkki irtaantui Istanbulin sopimuksesta, Unkarissa kiellettiin sukupuolentutkimus yliopistoissa, ja Puolassa on kielletty lähes kaikki abortit – mistä on kyse? Miksi tasa-arvo on ottanut takapakkia, ja jo saavutettuja naisten oikeuksia on lähdetty purkamaan? Mitä asialle voidaan tehdä? Mukana keskustelemassa hieno kansainvälinen joukko ihmisoikeusaktivisteja ja tasa-arvon puolustajia – tervetuloa mukaan seuraamaan webinaaria!

 

Ilmoittaudu UN Women Suomen 2021 kevätkokoukseen!

  • Kerrothan tässä, mitä järjestöä edustat.