Jäsenyys järjestöille ja yrityksille

Yhdessä saamme aikaan muutoksen

Liittymällä YK:n tasa-arvojärjestön UN Women Suomen jäseneksi yritykset ja järjestöt ovat mukana rakentamassa tasa-arvoisempaa maailmaa ja tukemassa tyttöjen ja naisten oikeuksien toteutumista.

UN Women Suomen jäsenyys järjestölle

Järjestöt tukevat UN Womenin toimintaa järjestöjäsenenä. Ilmoittaudu jäseneksi alla olevan lomakkeen kautta. Tiedustelut: toimisto@unwomen.fi, puh 050 466 3953 (arkisin klo 11-15).

Järjestöjen jäsenmaksu on porrastettu jäsenmäärän mukaan:

Jäsenmäärä:

1-99 50 €
100-499 90 €
500-4999 180 €
5000-25 000 260 €
25 001 ja enemmän 600 €

UN Women Suomen kannatusjäsenyys yritykselle

Yrityksenne voi nyt liittyä YK:n tasa-arvojärjestö UN Womenin rinnalle rakentamaan tasa-arvoisempaa maailmaa. UN Women Suomen kannatusjäsenyydellä yrityksellänne on mahdollisuus tuoda yrityksen arvot vahvemmin esille organisaation sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä ja osoittaa näin julkisesti, että on tasa-arvon edistäjä.

Kannatusjäsenyys on merkittävä sekä taloudellinen että periaatteellinen tuki UN Women Suomen tasa-arvotyölle. Se on tapa osoittaa, että kannatusjäsen haluaa edistää tasa-arvoisempaa maailmaa. Ilmoita yrityksenne kannatusjäseneksi alla olevan lomakkeen kautta.

Lisäksi liittyessänne UN Women Suomen kannatusjäseneksi:

• saatte viestintä- ja markkinointiaineistoa UN Women Suomen kannatusjäsenyydestä,
• voitte osallistua UN Womenin ja UN Women Suomen järjestämiin koulutuksiin ja tasa-arvoaiheisiin tilaisuuksiin sekä verkostoitumaan myös kansainvälisesti,
• saatte UN Women Suomen jäsenjulkaisun sekä
• osallistumisoikeuden Kevät- ja Syyspäivien koko ohjelmaan – myös järjestön vuosikokouksiin. UN Women Suomen sääntömääräisissä kokouksissa teillä on puhe- ja läsnäolo-oikeus.

Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yritys tai yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenet hyväksyy hakemuksesta UN Women Suomen hallitus.

Kannatusjäsenten jäsenmaksu perustuu henkilöstömäärään:

1-10 työntekijää - 300€
11-50 työntekijää - 500€
51-250 työntekijää - 1000€
Yli 250 työntekijää - 3000€

Ilmoittaudu kannatus- tai järjestöjäseneksi

  • Yksityisyytesi on meille tärkeä. Käsittelemme tietojasi tietosuojakäytäntöjemme mukaan.