UN Women Suomen Kevätkokouspäivässä luvassa mielenkiintoista ohjelmaa

UN Women Suomella on ilo kutsua jäsenensä Kevätkokoukseen ja sen oheistapahtumiin lauantaina 22.5.2021. 

Varsinaisen kokouksen ja päätöksenteon lisäksi jäsenillä on mahdollisuus osallistua vapaaehtoisten tapaamiseen ja seuraamaan kansainvälisten ihmisoikeusaktivistien paneelikeskustelua!

UN Women Suomen sääntömääräinen Kevätkokous järjestetään lauantaina 22. toukokuuta klo 13. Kokouksen puheenjohtajana toimii #mimmitkoodaa-ohjelman vetäjä Milja Köpsi. Kokous järjestetään vallitsevan koronatilanteen vuoksi etäkokouksena. Päivä alkuun järjestetään UN Women Suomen vapaaehtoisten tapaaminen klo 10.00–12.00. Vapaaehtoisten tapaamiseen ovat lämpimästi tervetulleita kaikki UN Women Suomen vapaaehtoisina toimivat sekä vapaaehtoisuudesta kiinnostuneet.

Sen jälkeen vuorossa on Kansainvälisten ihmisoikeusaktivistien keskustelu: Mitä tapahtuu tasa-arvolle Turkissa, Unkarissa ja Puolassa? klo 12.00–13.00, jonka moderaattorina toimii Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja Fatim Diarra. Kansainvälisten ihmisoikeusaktivistien keskustelussa “Mitä tapahtuu tasa-arvolle Turkissa, Unkarissa ja Puolassa?” syvennytään Turkin, Unkarin ja Puolan ajankohtaiseen tasa-arvotilanteeseen Fatim Diarran ohjaamana. Keskustelua tasa-arvon huolestuttavasta uudesta kehityssuunnasta käyvät kansainväliset ihmisoikeuksien ja tasa-arvon asiantuntijat.

Kevätkokouksessa Milja Köpsin puheenjohdolla käsitellään toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2020, sekä tilintarkastajan niistä antama lausunto. Kokouksessa päätetään myös tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallituksen jäsenille sekä muille yhdistyksen asioista vastuussa oleville ja käsitellään sääntömuutosehdotus.

Tervetuloa mukaan Kevätkokouspäivään! Pääset ilmoittautumaan ohjelmaan täältä.