Kutsu UN Women Suomen syyskokoukseen 23. marraskuuta

Tervetuloa UN Women Suomen syyskokoukseen 23.11.2022 !

Tapaamme tänä syksynä syyskokouksen merkeissä keskiviikkona 23.11.2022. Tilaisuus järjestetään Klaus K hotellin Rake-salissa Helsingissä. Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä.

 • Aika: Ohjelma alkaa keskiviikkona 23.11.2022 klo 18:00. Varsinainen kokous aloitetaan klo 18:45. Ilmoittautuminen ja valtakirjojen tarkastus alkaa noin klo 18.15, heti keynote -puheenvuoron jälkeen.
 • Paikka: Klaus K -hotellin Rake-sali, osoite: käynti Erottajankatu 4, hotellin virallinen osoite on Bulevardi 2-4, 00120 Helsinki. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta (linkki toimitetaan sähköpostitse ilmoittautuneille).
 • Ilmoittautuminen: 22.11. klo 12 mennessä, ilmoittaudu täällä.

Pääsemme tänä vuonna aloittamaan tärkeän vuosittaisen UN Womenin Oranssit päivät -kampanjan syyskokousillan merkeissä. Ennen sääntömääräistä kokousta tullaan kuulemaan keynote -puhe valokuvaaja ja toimittaja Meeri Koutaniemeltä ja tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa. Tiedotamme lisää illan ohjelmasta uutiskirjeissämme, verkkosivuillamme sekä kaikissa sosiaalisen median kanavissamme.

Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja osana hallituksen valintaa uuden puheenjohtajan valinta kesken kauden eronneen hallituksen puheenjohtajan tilalle:

 • vuoden 2023 toimintasuunnitelma ja tulo- ja menoarvio
 • jäsenmaksun suuruus seuraavaksi kalenterivuodeksi
 • hallituksen kokoonpano
  • kautensa päättää 2 jäsentä, valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle
  • yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja on eronnut kesken kauden. Valitaan uusi hallituksen puheenjohtaja eronneen puheenjohtajan jäljellä olevaksi kaudeksi eli alkaen heti ja jatkuen eronneen puheenjohtajan toisen kauden loppuun eli 31.12.2023 asti
 • tilintarkastajan valinta
 • Lisäksi päätetään yhdistyksen testamenttilahjoituksena saamien asunto-osakkeiden myynnistä sekä tarvittavista valtuuksista kaupan toteuttamiseksi.


Puhe- ja äänioikeus
kokouksessa on UN Women Suomen henkilöjäsenillä ja jäsenjärjestöjen edustajilla, jotka ovat maksaneet kuluvan vuoden jäsenmaksunsa ennen kokouksen alkua. Kannatusjäsenet voivat osallistua kokoukseen, mutta heillä ei ole äänioikeutta.

Jäsenjärjestöjä pyydetään huolehtimaan siitä, että virallisella edustajalla on kokouksessa valtakirja, jonka kunkin yhdistyksen sääntöjen mukaiset allekirjoitukset tarkastetaan ennen kokouksen alkua. Jos osallistut kokoukseen sekä jäsenjärjestön edustajana että henkilöjäsenenä, ilmoitathan asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Mahdolliset lisäkysymykset ja esitykset hallituksen henkilövalintoihin liittyen pyydetään ilmoittamaan myös etukäteen yhdistykselle: toimisto@unwomen.fi.

 

Tervetuloa!
UN Women Suomen Hallitus

Mikäli et ole vielä UN Women Suomen jäsen, liity jäseneksi ma 21.11. klo 12:00 mennessä täältä: Edistä tasa-arvoa liittymällä UN Women Suomen jäseneksi | UN Women