0 kohdetta

UN Women Suomen syyskokouspäivässä monipuolista ohjelmaa

UN Women Suomen syyskokouspäivässä monipuolista ohjelmaa

UN Women Suomi kutsuu jäsenensä syyskokoukseen ja sen oheistapahtumiin 14. marraskuuta 2020. Varsinaisen kokouksen ja päätöksenteon lisäksi jäsenillä on mahdollisuus osallistua tasa-arvoaiheiseen paneelikeskusteluun ja vapaaehtoisten tapaamiseen.

UN Women Suomen sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 14. marraskuuta klo 13.30. Kokous järjestetään vallitsevan koronatilanteen vuoksi etäkokouksena. Ennen varsinaista kokousta järjestetään myös tasa-arvoaiheinen paneelikeskustelu jäsenille klo 12.30 alkaen sekä UN Women Suomen vapaaehtoisten tapaaminen klo 10.00.

Kolme näkökulmaa tasa-arvoon -paneelikeskustelun vieraina ovat oikeushammaslääkäri Helena Ranta, kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki ja Naiset, rauha ja turvallisuus -teeman asiantuntija Cecilia Pellosniemi. Keskustelua johdattelee toimittaja Robert Sundman.

Vapaaehtoisten tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki UN Women Suomen vapaaehtoisina toimivat sekä vapaaehtoisuudesta kiinnostuneet.

Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksun sekä kannatusjäsenmaksun suuruus seuraavaksi kalenterivuodeksi. Lisäksi kokouksessa valitaan tilintarkastaja sekä hallitukseen uudet jäsenet erovuorossa olevien tilalle.

Lue lisää syyskokouksen ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan!

Tule mukaan tukemaan tasa-arvotyötä ja liity jäseneksi!

Kuva: UN Women/Ryan Brown