UN Women Suomen syyskokouspäivässä monipuolista ohjelmaa

UN Women Suomi kutsuu jäsenensä syyskokoukseen ja sen oheistapahtumiin 14. marraskuuta 2020. Varsinaisen kokouksen ja päätöksenteon lisäksi jäsenillä on mahdollisuus osallistua tasa-arvoaiheiseen paneelikeskusteluun ja vapaaehtoisten tapaamiseen.

UN Women Suomen sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 14. marraskuuta klo 13.30. Kokous järjestetään vallitsevan koronatilanteen vuoksi etäkokouksena. Ennen varsinaista kokousta järjestetään myös tasa-arvoaiheinen paneelikeskustelu jäsenille klo 12.30 alkaen sekä UN Women Suomen vapaaehtoisten tapaaminen klo 10.00.

Kolme näkökulmaa tasa-arvoon -paneelikeskustelun vieraina ovat oikeushammaslääkäri Helena Ranta, kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki ja Naiset, rauha ja turvallisuus -teeman asiantuntija Cecilia Pellosniemi. Keskustelua johdattelee toimittaja Robert Sundman.

Vapaaehtoisten tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki UN Women Suomen vapaaehtoisina toimivat sekä vapaaehtoisuudesta kiinnostuneet.

Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksun sekä kannatusjäsenmaksun suuruus seuraavaksi kalenterivuodeksi. Lisäksi kokouksessa valitaan tilintarkastaja sekä hallitukseen uudet jäsenet erovuorossa olevien tilalle.

Lue lisää syyskokouksen ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan!

Tule mukaan tukemaan tasa-arvotyötä ja liity jäseneksi!

Kuva: UN Women/Ryan Brown