0 kohdetta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa UN Women Suomen syyskokoukseen ja sen oheistapahtumiin 14.11.2020!

 

UN Women Suomi kutsuu jäsenensä syyskokoukseen ja sen oheistapahtumiin 14.11.2020. Mikäli et ole vielä jäsen, ehdit vielä liittymään täällä! Huomaathan, että jäsenmaksun tulee olla maksettuna ennen tapahtumaa.

Päivän aikana sinulla on mahdollisuus osallistua vapaaehtoisten tapaamiseen, kuunnella tasa-arvoaiheista paneelia sekä osallistua UN Women Suomen päätöksentekoon syyskokouksessa. Paneelikeskustelu ja syyskokous ovat tarkoitettu vain jäsenille. Vapaaehtoisten tapaamiseen kaikki vapaaehtoisina toimivat sekä siitä kiinnostuneet ovat tervetulleita. Voit ilmoittautua vain osaan tai kaikkiin tapahtumiin.

Aikataulu lauantaina 14.11.2020:

klo 10-12 vapaaehtoisten ja vapaaehtoisena toimivien jäsenten tapaaminen (jäsenille ja vapaaehtoisille)
klo 12.00 paneelikeskustelun ilmoittautumistila avautuu (vain jäsenille)
klo 12.30-13.15 paneelikeskustelu: Kolme näkökulmaa tasa-arvoon (vain jäsenille)
klo 13.00 kokouksen ilmoittautumistila ja valtakirjojen tarkastus avautuu (vain jäsenille)
klo 13.30 kokous alkaa (vain jäsenille)

Ilmoittautumislomakkeen tapahtumiin löydät tapahtumakuvausten alapuolelta. Siirry suoraan ilmoittautumiseen tästä.

 

Kutsu UN Women Suomi ry:n syyskokoukseen

Suomen UN Women ry:n jäsenet kutsutaan sääntömääräiseen syyskokoukseen lauantaina 14. marraskuuta klo 13.30. Kokous järjestetään vallitsevan tilanteen vuoksi etäkokouksena. Kokous puheenjohdetaan osoitteesta Suomen UN Women ry, Työpajankatu 10 A, 4. krs, 00580 Helsinki. Ilmoittautuminen ja valtakirjojen tarkastus alkaa klo 13.00.  

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksun sekä kannatusjäsenmaksun suuruus seuraavaksi kalenterivuodeksi. Lisäksi kokouksessa valitaan tilintarkastaja sekä hallitukseen uudet jäsenet erovuorossa olevien tilalle. 

Jäsenten ja jäsenjärjestöjen mahdolliset esitykset hallituksen henkilövalintoihin liittyen pyydetään ilmoittamaan yhdistykselle myös etukäteen.  

Puhe- ja äänioikeus kokouksessa on Suomen UN Womenin henkilöjäsenillä ja jäsenjärjestöjen edustajilla, jotka ovat maksaneet ennen kokouksen alkua erääntyneen jäsenmaksunsa. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi ja edustamasi järjestön, jos tulet valtakirjalla. Jäsenjärjestöjä pyydetään huolehtimaan siitä, että virallisella edustajalla on kokouksessa valtakirja. Jos osallistut kokoukseen sekä jäsenjärjestön edustajana että henkilöjäsenenä, ilmoitathan asiasta ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ilmoittaudu syyskokoukseen sivun lopusta löytyvällä lomakkeella!

Kallelse till UN Women Finland rf:s höstmöte

Medlemmarna av UN Women Finland rf kallas till stadgeenligt höstmöte lördagen den 14 november kl. 13.30. På grund av den nuvarande situationen kommer mötet att hållas som ett distansmöte. Mötet kommer att ledas från UN Women Finland, Työpajankatu 10 A, 4. krs, 00580 Helsingfors. Registrering och granskning av fullmakter börjar kl. 13.00.  

På mötet behandlas stadfästelse av verksamhetsplanen, budgetpropositionen och medlemsavgiftens storlek för det kommande kalenderåret. På mötet väljs vidare revisor och nya styrelsemedlemmar i stället för dem som är i tur att avgå. 

Eventuella förslag från medlemmar och medlemsorganisationer om nya styrelsemedlemmar önskas också på förhand. 

Bara Finlands UN Women rf:s medlemmar och representanter av medlemsorganisationer som har betalat sin medlemsavgift före mötet har tal och rösträtt på mötet. Representanter av medlemsorganisationer skall ha en fullmakt vid registrering. Om du deltar både som representant för en medlemsorganisation och som personmedlem, var vänlig och berätta om det vid anmälmning och registrering. 

 Anmälä sig på mötet här.

Vapaaehtoisten tapaaminen

Syyskokouspäivä alkaa klo 10.00 UN Women Suomen vapaaehtoisten ja jäsenten etätapaamisella. Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki UN Women Suomen vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet jäsenet tai vapaaehtoistyössä jo mukana olevat aktiivit!  

Tapaamisessa kuulet, mitä vapaaehtois- ja jäsentyössä on meneillään ja tulossa. Tilaisuus on tyyliltään rento mutta informatiivinen, ja sen aikana on mahdollista ideoida ja nostaa esille toiveita vapaaehtoistyön ja jäsenyyden kehittämiseksi. Tapaamista johtaa UN Women Suomen hallituksen jäsen ja paikallistoimikuntakoordinaattori Elina Viitasaari vapaaehtoinen@unwomen.fi.

 

Paneelikeskustelu: Kolme näkökulmaa tasa-arvoon

Syyskokouksen yhteydessä järjestetään paneelikeskustelu, “Kolme näkökulmaa tasa-arvoon”, klo 12.30 alkaen. Vieraina ovat oikeushammaslääkäri Helena Ranta, kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki ja Naiset, rauha ja turvallisuus -teeman asiantuntija Cecilia Pellosniemi. Keskustelua johdattelee toimittaja Robert Sundman.

Paneelista suoraan syyskokoukseen jatkavien osallistujien jäsenyys tarkistetaan ennen paneelin alkua. Tulethan paikalle ilmoittautumistilaan klo 12.00-12.30 välisenä aikana. 

 

Ilmoittaudu mukaan!

Kuvituskuva: UN Women/Ryan Brown