Muutoksia Suomen UN Women ry:n kevätkokoukseen poikkeustilan vuoksi

Suomen UN Women ry:n kevätkokous järjestetään lauantaina 18.4.2020 klo 13.00. Aiemmista suunnitelmista poiketen Suomen valtionhallinnon asettaman poikkeustilan vuoksi kokous järjestetään Helsingissä Suomen UN Women ry:n toimistolla ja siihen osallistutaan etäyhteyden kautta. Aiemmin kokouksesta tiedotettiin täällä.

Kevätkokouksen esityslistalla on

  • Vuosikertomuksen ja tilinpäätöksen hyväksyminen sekä vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
  • Päivitetty talousarvio vuodelle 2020
  • Sääntömuutosesitys, mukaan lukien nimimuutos
  • Suomen UN Womenin 2020 – 2025 strategian hyväksyminen

Kokouksen etäosallistumislinkki ja kokousmateriaali lähetetään kokoukseen ilmoittautuneille. Ilmoittautumiset kokoukseen osoitteeseen toimisto@unwomen.fi.

Puhe- ja äänioikeus kokouksessa on Suomen UN Womenin henkilöjäsenillä ja jäsenjärjestöjen edustajilla, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa vuodelle 2020. Jäsenjärjestöjä pyydetään toimittamaan valtakirja viralliselle edustajalle ennen kokousta.

Aika: Lauantai 18.4.2020 klo 13.00.

Paikka: Suomen valtionhallinnon asettaman poikkeustilan vuoksi kokous järjestetään Helsingissä Suomen UN Women ry:n toimistolla ja siihen osallistutaan etäyhteyden kautta.

Ilmoittautuminen: sähköpostitse toimisto@unwomen.fi tai p. 050 466 3953. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi ja edustamasi järjestön, jos tulet valtakirjalla. Halutessanne voitte tilata kokousmateriaalit etukäteen. Jos osallistut kokoukseen sekä jäsenjärjestön edustajana että henkilöjäsenenä, ilmoitathan asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Etkö ole vielä jäsen? Liity jäseneksi täällä!

 

Paikallistoimikuntien ja vapaaehtoisten tapaaminen ennen kevätkokousta

Samana päivänä ennen kevätkokousta järjestetään Suomen UN Womenin vapaaehtoisille ja paikallistoimikuntatyötä tekeville oma tapaaminen etäyhteyden kautta lauantaina 18.4. klo 10-12. Tapaamisessa kuulet muiden paikallistoimikuntien kuulumisia, voit kysyä vapaaehtoistyöhön ja Suomen UN Womenin toimintaan liittyviä kysymyksiä sekä saada uusia ideoita ja vinkkejä omaan vapaaehtoistyöhösi! Tapaaminen on rento ja keskusteleva.

Alustava ohjelma tapaamiseen:

10:00 Tapaamisen aloittaminen
10:10 Osallistujien kuulumiskierros
10:40 Ennakkoon tulleiden kysymysten läpikäynti
11:10 Keskustelua jäsenhankinnasta
11:20 Ptk-tiimin perustaminen
11:30 Ajatuksia jatkosta: etä-tapaamisia ja -luentoja
11:50 Loppukeskustelua
12:00 Tapaaminen päättyy

Ilmoittaudu mukaan viimeistään pe 17.4. klo 16 sähköpostitse osoitteeseen vapaaehtoinen@unwomen.fi, ja lähetämme sinulle linkin, jonka kautta pääset osallistumaan tapaamiseen. Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja ideoimaan!

Haluaisitko toimia Suomen UN Womenin vapaaehtoisena? Liity paikallistoimikuntaan tai tule mukaan vapaaehtoisten Facebook-ryhmään!

 

Kuvituskuva: UN Women/Ryan Brown