Arvoisa jäsen, lämpimästi tervetuloa Suomen UN Women ry:n kevätkokoukseen!

Suomen hallituksen asettamasta poikkeustilasta johtuen Suomen UN Womenin yhdistyksen kevätkokous järjestetään tänä vuonna mahdollisesti etäkokouksena. Tiedotamme kokouksen järjestelyistä lisää perjantaina 27. maaliskuuta verkkosivuillamme.

Kevätkokous oli tarkoitus järjestää 18. huhtikuuta MOW Mothershipin tiloissa Helsingissä, mutta Koronaviruksen leviämisvaaran vuoksi kaikki yli kymmenen henkilön tapaamiset on tuolloin kielletty.  

Päivän aikana kuullaan ainakin professori Helena Rantaa, juhlistamme yhdessä YK:n tasa-arvojärjestö UN Womenin 10. juhlavuotta ja suunnittelemme tulevaa! Toiminnanjohtaja Jaana Hirsikangas päivittää UN Womenin ajankohtaisia kuulumisia ja saavutuksia maailmalla. Päivän aikana julkistetaan muun muassa Suomen UN Womenin uusi strategia.

Paikallistoimikunnat pääsevät jakamaan kokemuksiaan omassa tilaisuudessaan ennen kevätkokousta klo 10 – 12 Rikhardinkadun kirjastolla (Korkeavuorenkatu 43).

Kokouksessa päätetään esimerkiksi Suomen UN Womenin nimestä ja käsitellään sääntöjä, vuosikertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajan lausunto sekä päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallituksen jäsenille sekä muille yhdistyksen asioista vastuussa oleville.

Puhe- ja äänioikeus kokouksessa on Suomen UN Womenin henkilöjäsenillä ja jäsenjärjestöjen edustajilla, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa. Jäsenjärjestöjä pyydetään huolehtimaan siitä, että virallisella edustajalla on kokouksessa valtakirja.

Aika: Lauantai 18.4.2020 klo 13.00. Ilmoittautuminen ja valtakirjojen tarkastus alkaa klo 12.30.

Paikka: Huom! Suomen hallituksen asettamasta poikkeustilasta johtuen Suomen UN Womenin yhdistyksen kevätkokous järjestetään etäkokouksena. Tiedotamme kokouksen käytännön järjestelyistä perjantaina 27. maaliskuuta verkkosivuillamme.

Ilmoittautuminen: 2.4. mennessä, toimisto@unwomen.fi tai p. 050 466 3953. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi ja edustamasi järjestön, jos tulet valtakirjalla. Halutessanne voitte tilata kokousmateriaalit etukäteen.  Jos osallistut kokoukseen sekä jäsenjärjestön edustajana että henkilöjäsenenä, ilmoitathan asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Kevätkokous on avoin kaikille jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä täällä.

Kuva: UN Women/Ryan Brown