UN Women Suomi - jäsenmaksu

Puolusta tyttöjen ja naisten oikeuksia maksamalla kuluvan vuoden jäsenlaskusi

Yhdessä saamme aikaan tasa-arvoisemman huomisen. Jäsenenä olet mukana edistämässä naisten ja tyttöjen oikeuksia ja tasa-arvoa. Tytöillä ja naisilla on kaikessa moninaisuudessaan oikeus näkyä, kuulua ja ottaa tilaa, ilman pelkoa häirinnästä tai väkivallasta. Naisten ja tyttöjen tulee saada äänensä kuuluviin myös kriisinhallinta- ja rauhanneuvotteluoperaatioissa. Ilman naisten osallistumista ei voida saavuttaa kestävää rauhaa.

UN Women Suomen jäsenenä kuulet ajankohtaiset uutiset työstämme jäsenkirjeessä, voit osallistua UN Women Suomen ja UN Womenin järjestämiin webinaareihin ja koulutuksiin, saat tasa-arvoaiheisen julkaisun ja voit vaikuttaa yhdistyksen päätöksentekoon vuosikokouksissa. Jäsenenä voit myös halutessasi osallistua paikallistoimikuntien toimintaan.

Jäsenmaksumme on 38 euroa vuodessa. Eläkeläiset, työttömät, opiskelijat sekä kotihoidontuella olevat voivat halutessaan maksaa alennetun 22 euron jäsenmaksun.

Voit lukea alempaa yleisimmin kysytyt kysymykset jäsenyydestä.

Täytä tietosi alle ja maksa jäsenlaskusi verkossa

  • Syötä henkilökohtainen viitenumerosi, jonka olet saanut sinulle lähetetyssä jäsenlaskussa. Tarvittaessa ota yhteyttä toimisto@unwomen.fi
  • Yksityisyytesi on meille tärkeä. Käsittelemme tietojasi tietosuojakäytäntöjemme mukaan.

  • 0,00 €

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä jäsenyys tarkoittaa?

Jäsenenä vahvistat virallisesti UN Women Suomea ja pääset osallistumaan meidän ja päämajamme UN Womenin järjestämiin tilaisuuksiin. Sinä päätät, mitä jäsenyys käytännössä sinulle tarkoittaa. Voit sovittaa jäsenyytesi sopimaan elämäntilanteeseesi ja valita sinulle sopivan tavan toimia UN Women Suomen jäsenenä: Voit tukea toimintaamme vain taloudellisesti maksamalla jäsenmaksun kerran vuodessa. Kuulet työstämme maailmalla sähköisessä uutiskirjeessä ja saat kerran vuodessa ilmestyvän lehden. Voit toimia aktiivisena jäsenenä ja osallistua myös halutessasi lähipaikkakuntasi paikallistoimikuntien toimintaan tai liittyä vapaaehtoiseksi Facebook-ryhmäämme. Voit toimia aktiivisena digijäsenenä kotisohvallasi tykkäämällä, jakamalla ja kommentoimalla UN Women Suomen postauksiin sosiaalisessa mediassa Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Linkedinissä. Näin autat meitä tavoittamaan yhä useampia ihmisiä. Jäsenenä voit osallistua yhdistyksen päätöksentekoon vuosikokouksissa.

Mitä jäsenyys maksaa?

Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa. Henkilöjäsenelle jäsenyys maksaa 38 €/vuosi. Eläkeläiset, työttömät, opiskelijat sekä kotihoidontuella olevat voivat halutessaan maksaa alennetun 22 euron jäsenmaksun.

Entä jos haluan maksaa jäsenmaksuni tilisiirtona?

Voit maksaa jäsenmaksusi myös jäsentilillemme FI34 1270 3000 1023 55 NDEAFIHH. Käytä tällöin jäsenlaskussasi olevaa henkilökohtaista viitenumeroasi.

Kuka voi liittyä jäseneksi?

Jäseneksi voivat liittyä kaikki 15 vuotta täyttäneen henkilöt. Myös järjestöt ja yritykset voivat tukea UN Women Suomen toimintaa jäsenenä. Järjestöille tarjoamme mahdollisuutta liittyä järjestöjäseneksi ja yritykset voivat liittyä kannatusjäseneksi. Ota yhteyttä, ja kerromme mielellämme lisää: toimisto(at)unwomen.fi, puh. 050 466 3953

Miten voin liittyä jäseneksi?

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä Liity jäseneksi -sivulla olevan lomakkeen. Jäsenyytesi käynnistyy, kun Lähetämme uusille jäsenille postitse tervehdyksen pian liittymisen jälkeen.

Kuvituskuva: UN Women/Ryan Brown