UN Women Suomi ry:n jäsenmaksu

Puolusta tyttöjen ja naisten oikeuksia - ole osa globaalia tasa-arvoliikettä

Yhdessä saamme aikaan tasa-arvoisemman huomisen. Jäsenenä olet mukana edistämässä naisten ja tyttöjen oikeuksia yli 90 maassa. UN Women Suomen jäsenenä kuulet ajankohtaiset uutiset työstämme uutiskirjeessä, voit osallistua UN Women Suomen ja UN Womenin järjestämiin webinaareihin ja koulutuksiin, saat tasa-arvoaiheisen julkaisun ja voit vaikuttaa yhdistyksen päätöksentekoon vuosikokouksissa. Jäsenenä voit myös halutessasi osallistua paikallistoimikuntien toimintaan.

Jäsenmaksumme on 30 euroa vuodessa. Eläkeläiset, työttömät, opiskelijat sekä kotihoidontuella olevat voivat halutessaan maksaa alennetun 15 euron jäsenmaksun.

Voit lukea alempaa yleisimmin kysytyt kysymykset jäsenyydestä.

Maksa jäsenmaksu täyttämällä tietosi alle ja maksa verkossa

  • Yksityisyytesi on meille tärkeä. Käsittelemme tietojasi tietosuojakäytäntöjemme mukaan.

  • Olet saanut sähköpostitse oman henkilökohtaisen viitenumerosi, merkitse se tähän. Mikäli sinulla ei ole omaa viitenumeroasi, ota yhteys toimisto@unwomen.fi
  • 0,00 €

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä jäsenyys tarkoittaa?

Jäsenenä vahvistat virallisesti UN Women Suomea ja teet toimintamme mahdolliseksi. Jäsenyytesi tukee tyttöjen ja naisten oikeuksia ja mahdollisuuksia ympäri maailmaa. Sinä päätät, mitä jäsenyys käytännössä sinulle tarkoittaa. Voit sovittaa jäsenyytesi sopimaan elämäntilanteeseesi ja valita sinulle sopivan tavan toimia UN Women Suomen jäsenenä: voit tukea toimintaamme vain taloudellisesti maksamalla jäsenmaksun kerran vuodessa. Kuulet työstämme maailmalla sähköisessä uutiskirjeessä ja saat kerran vuodessa ilmestyvän lehden. Voit toimia aktiivisena jäsenenä ja osallistua myös halutessasi lähipaikkakuntasi paikallistoimikuntien toimintaan tai liittyä vapaaehtoiseksi Facebook-ryhmäämme. Voit toimia aktiivisena digijäsenenä kotisohvallasi tykkäämällä, jakamalla ja kommentoimalla UN Women Suomen postauksiin sosiaalisessa mediassa Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Linkedinissä. Näin autat meitä tavoittamaan yhä useampia ihmisiä. Jäsenenä voit osallistua yhdistyksen päätöksentekoon vuosikokouksissa.

Mitä jäsenyys maksaa?

Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa. Henkilöjäsenelle jäsenyys maksaa 30 €/vuosi. Eläkeläiset, työttömät, opiskelijat sekä kotihoidontuella olevat voivat halutessaan maksaa alennetun 15 euron jäsenmaksun.

Kuka voi liittyä jäseneksi?

Jäseneksi voivat liittyä kaikki 15 vuotta täyttäneen henkilöt. Myös järjestöt ja yritykset voivat tukea UN Women Suomen toimintaa jäsenenä. Järjestöille tarjoamme mahdollisuutta liittyä järjestöjäseneksi ja yritykset voivat liittyä kannatusjäseneksi. Ota yhteyttä, ja kerromme mielellämme lisää: toimisto(at)unwomen.fi, puh. 050 466 3953

Miten voin liittyä jäseneksi?

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä Liity jäseneksi -sivulla olevan lomakkeen. Jäsenyytesi käynnistyy, kun maksat ensimmäisen jäsenmaksusi. Lähetämme uusille jäsenille postitse tervehdyksen pian liittymisen jälkeen.

Kuvituskuva: UN Women/Ryan Brown