Tämä kriisi koskettaa meitä kaikkia

Ukrainan sota koskettaa tavalla tai toisella meitä kaikkia.Moni on varmasti jo antanut apua tavalla tai toisella Ukrainan tilanteen tueksi, ja myös Finnish Women Worldwide haluaa yhteisönä kantaa kortensa kekoon.

Finnish Women Worldwide -yhdistys edustaa kansainvälisiä naisia ja haluaa osoittaa tukensa myös ukrainalaisille naisille. Olemme valinneet varainkeruukampanjan kumppaniksi UN Women Suomen organisaation, jolla on samat näkökulmat kuin meillä: kansainvälisyys ja naisten tukeminen.

YK:n tasa-arvojärjestö UN Women on maailman johtava naisten ja tyttöjen puolestapuhuja, ja se on sitoutunut tukemaan Ukrainan naisia ja lapsia.

Finnish Women Worldwiden kampanjan kautta kerätyt tuotot menevät lyhentämättömänä UN Women työhön sotaa pakenevien naisten ja heidän perheidensä tukemiseen.

Kampanja voimassa 30.3.2022 asti.
Lahjoituksen voi tehdä kotimaisten verkkopankkien lisäksi Visa- tai Mastercard-maksuna.

Auta Ukrainan sotaa pakenevia naisia ja hedän perheitään

Liity Finnish Women Worlwiden rinnalle tukemaan ihmisoikeuksia Ukrainassa. Tukesi avulla UN Women pystyy jatkamaan elintärkeää työtään naisiin kohdistuvan väkivallan estämiseksi, tasa-arvon edistämiseksi ja naisten merkityksellisen osallistumisen varmistamiseksi rauhanprosesseissa ja kriisinhallinnassa.

Ukrainan sotaa pakenevat naiset ja heidän perheensä tarvitsevat apuasi. Kiitos, jos voit lahjoittaa jo tänään.

  • Lahjoituksesi

  • Hidden
  • Hinta: 0,00 €
  • 0,00 €
  • Lahjoittajatiedot

  • Yksityisyytesi on meille tärkeä. Käsittelemme tietojasi tietosuojakäytäntöjemme mukaan.