Yhdessä rauhan ja ihmisoikeuksien puolesta

Naiset ja lapset ovat Ukrainan sodan keskellä erityisen haavoittuvaisessa asemassa. Jo saavutettu edistys ihmisoikeuksien ja tasa-arvon saralla on nyt vaarassa. Naisiin kohdistuva väkivalta lisääntyy konflikteissa, ja seksuaalista väkivaltaa käytetään sodankäynnin välineenä.

Finnish Design Shop, Franckly ja UN Women Suomi haluavat varmistaa, että ihmisoikeuksia suojellaan myös sodan keskellä. Työn tueksi ja toiminnalleen tärkeitä pohjoismaisia arvoja edistääkseen Finnish Design Shop ja Franckly ovat lahjoittaneet 20 000 euroa UN Womenin Ukrainan hätäapukeräykseen.

Mikään lahjoitus ei ole liian pieni ollakseen merkityksellinen. Lahjoituksesi auttaa naisia ja perheitä Ukrainassa ja myös heitä, jotka pakenevat väkivaltaa naapurimaihin. Tuellasi UN Women edistää myös naisten tasa-arvoista osallistumista rauhanprosesseihin.

Auta Ukrainan naisia ja heidän perheitään

Liity Finnish Design Shopin ja Francklyn rinnalle tukemaan ihmisoikeuksia Ukrainassa. Tukesi avulla UN Women pystyy jatkamaan elintärkeää työtään naisiin kohdistuvan väkivallan estämiseksi, tasa-arvon edistämiseksi ja naisten merkityksellisen osallistumisen varmistamiseksi rauhanprosesseissa ja kriisinhallinnassa.

Ukrainan naiset ja heidän perheensä tarvitsevat apuasi. Kiitos, jos voit lahjoittaa jo tänään.

  • Lahjoituksesi

  • Hidden
  • Hinta: 0,00 €
  • 0,00 €
  • Lahjoittajatiedot

  • Yksityisyytesi on meille tärkeä. Käsittelemme tietojasi tietosuojakäytäntöjemme mukaan.

Kansikuva: Enni Koistinen
Piirroskuva: Elina Tuomi