Tue tasa-arvotyötä yhdessä Finnish Design Shopin ja Francklyn kanssa

Yhdessä rauhan ja ihmisoikeuksien puolesta

UN Women Suomi tekee elintärkeää työtä toimittaakseen apua hädässä oleville naisille ja heidän perheilleen ympäri maailmaa. Kriisien ja konfliktien keskellä naiset ja lapset ovat erityisen haavoittuvaisessa asemassa. Jo saavutettu edistys ihmisoikeuksien ja tasa-arvon saralla on nyt vaarassa Gazassa, Ukrainassa ja Afganistanissa.

Työn tueksi ja toiminnalleen tärkeiden pohjoismaisten arvojen edistämiseksi Finnish Design Shop ja Franckly lahjoittavat UN Women Suomelle 5 euroa jokaista naistenpäivän kampanjan aikana tehtyä tilausta kohti aina 5000 euroon saakka. Kampanjaan voit osallistua tekemällä ostoksia Finnish Design Shopin sivuilla 7.–12.3.2024 tai lahjoittamalla valitsemasi summan suoraan UN Women Suomelle.

Mikään lahjoitus ei ole liian pieni ollakseen merkityksellinen!

Auta naisia ja heidän perheitään kriisi- ja konfliktialueilla

Liity Finnish Design Shopin ja Francklyn rinnalle tukemaan ihmisoikeuksia. Tukesi avulla UN Women pystyy jatkamaan elintärkeää työtään naisiin kohdistuvan väkivallan estämiseksi, tasa-arvon edistämiseksi ja naisten merkityksellisen osallistumisen varmistamiseksi rauhanprosesseissa ja kriisinhallinnassa.
Naiset ja heidän perheensä Gazassa, Ukrainassa ja Afganistanissa tarvitsevat apuasi.

Kiitos, jos voit lahjoittaa jo tänään.

  • Lahjoituksesi

  • Hidden
  • Hinta: 0,00 €
  • 0,00 €
  • Lahjoittajatiedot

Kuvat: Suvi Suitiala