Auta Ukrainan naisia Finnish Design Shopin ja Francklyn kanssa

Yhdessä rauhan ja ihmisoikeuksien puolesta

Naiset ja lapset ovat Ukrainan sodan keskellä erityisen haavoittuvaisessa asemassa. Jo saavutettu edistys ihmisoikeuksien ja tasa-arvon saralla on nyt vaarassa. Naisiin kohdistuva väkivalta lisääntyy konflikteissa, ja seksuaalista väkivaltaa käytetään sodankäynnin välineenä.

Työn tueksi ja toiminnalleen tärkeiden pohjoismaisten arvojen edistämiseksi Finnish Design Shop ja Franckly tuplaavat jokaisen UN Women Suomen Ukrainan hätäapukeräykseen lahjoitetun euron aina 20 000 euroon saakka. Kokonaissumma lasketaan 21.3. mennessä tällä sivulla tehtyjen lahjoitusten perusteella.

Mikään lahjoitus ei ole liian pieni ollakseen merkityksellinen. Lahjoituksesi auttaa naisia ja perheitä Ukrainassa ja myös heitä, jotka pakenevat väkivaltaa naapurimaihin. Tuellasi UN Women edistää myös naisten tasa-arvoista osallistumista rauhanprosesseihin.

Auta Ukrainan naisia ja heidän perheitään

Liity Finnish Design Shopin ja Francklyn rinnalle tukemaan ihmisoikeuksia Ukrainassa. Tukesi avulla UN Women pystyy jatkamaan elintärkeää työtään naisiin kohdistuvan väkivallan estämiseksi, tasa-arvon edistämiseksi ja naisten merkityksellisen osallistumisen varmistamiseksi rauhanprosesseissa ja kriisinhallinnassa.

Ukrainan naiset ja heidän perheensä tarvitsevat apuasi.

Kiitos, jos voit lahjoittaa jo tänään.

  • Lahjoituksesi

  • Hidden
  • Hinta: 0,00 €
  • 0,00 €
  • Lahjoittajatiedot

  • Yksityisyytesi on meille tärkeä. Käsittelemme tietojasi tietosuojakäytäntöjemme mukaan.

Kuvat: Anastacia Sholik