Yritys, edistä tasa-arvoa naistenpäivänä!

Kannusta yrityksesi henkilökuntaa tukemaan tasa-arvoa naistenpäivänä ja lahjoittamaan ruusurahat tyttöjen ja naisten oikeuksien edistämiselle

Perinteisesti naisia muistetaan ruusuin tai kukkaterveisin naistenpäivänä. Entä jos tänä vuonna lahjoittaisitte ruusurahat naisten ja tyttöjen oikeuksien edistämiselle?

Tukemalla UN Womenin tasa-arvotyötä yrityksenne on mukana rakentamassa tasa-arvoisempaa maailmaa ja tukemassa naisten ja tyttöjen oikeuksien toteutumista. Kampanjaan osallistuminen tarjoaa yrityksellenne väylän toteuttaa yritysvastuuta ja vahvistaa myönteistä ja vastuullista mielikuvaa.

Lähtekää mukaan kampanjaan, lahjoittakaa ruusurahat naisten ja tyttöjen oikeuksille ja valitkaa alta sopiva lahjoituskohteenne! Esimerkiksi ruusukimpun hinnalla (25 €) yksi nainen Ukrainan sota-alueella saa hätäapupakkauksen, joka sisältää välttämättömien tarvikkeiden lisäksi myös tietoa tarpeellisista palveluista, kuten turvakodeista ja oikeusavusta.

Voitte myös rohkaista henkilökuntaanne lahjoittamaan itse keräykseen. Merkitsemällä henkilökuntalahjoituksen yhteydessä yrityksenne nimen lomakkeelle, kerrytätte omaa pottianne.

Jos haluat tehdä henkilökohtaisen lahjoituksen, tee henkilökuntalahjoitus täällä.

Kaipaatteko lisätietoja? Yhteyshenkilö: Varainhankinnan johtaja Aura Yliselä, aura.ylisela@unwomen.fi, p. 044 3232 668.

Tee tasa-arvoteko naistenpäivän kunniaksi ja ilmoita yrityksenne mukaan kampanjaan täyttämällä alla oleva lomake

Näin yrityksenne tuki muuttaa maailmaa

• Tuemme naisten taloudellista voimaantumista.

• Teemme laajamittaista työtä naisiin ja tyttöihin kohdistuvan väkivallan kitkemiseksi.

• Edistämme naisten osallistumista päätöksentekoon sekä edistämme tasa-arvoista lainsäädäntöä ja kansainvälisiä sopimuksia.

• Annamme sekä välitöntä että pitkäaikaista apua kriisin ja konfliktin keskellä eläville naisille ja tytöille.