Anna Ukrainan äideille lahjaksi toivoa

Lahjoita Ukrainan äideille lahjaksi toivoa ja turvaa sodan keskelle

Lukemattomat äidit viettävät tämänkin äitienpäivän pommisuojassa, bunkkerissa tai pakolaisena. Tuhannet äidit joutuvat tekemään äärimmäisen raskaita päätöksiä vaarallisissa ja pelottavissa tilanteissa suojellakseen lapsiaan. Äitien työ ja merkitys yhteiskuntien hyvinvoinnille ei pysähdy konfliktien ja sotien keskellä, vaan vahvistuu entisestään.

Tänä äitienpäivänä, me muistamme Ukrainan äitejä - ja Afganistanin, Jemenin, Sudanin, Syyrian, Etiopian ja kaikkien niiden maiden, joissa äidit suojelevat ja rakastavat lapsiaan pommien ja räjähdysten keskellä. Jatkamme työtä naisten oikeuksien ja tasa-arvon puolesta myös sodissa ja konflikteissa, sillä tasa-arvotyö on rauhan työtä, ja enemmän kuin mitään muuta, tänä äitienpäivänä toivomme jokaiselle maailman äidille rauhaa ja turvaa.

Sinä voit auttaa. Lahjoittamalla tuet UN Womenin työtä Ukrainan äitien ja heidän perheidensä hyväksi.

Helmikuun 24. päivän jälkeen yli viisi miljoonaa ihmistä on paennut Ukrainasta naapurimaihin. 90 % Ukrainan sotaa pakenevista on tyttöjä ja naisia. Heihin kohdistuu huomattavia seksuaalisen väkivallan, ihmiskaupan ja hyväksikäytön riskejä. Hätä ja avun tarve on suuri. Tällä hetkellä tuemme Ukrainassa ja Moldovassa naisjärjestöjä, jotka auttavat sodan vaikutuksista kärsiviä ihmisiä. Työskentelemme turvataksemme peruspalvelut pakolaisnaisille ja heidän perheilleen.

Muista äitienpäivänä Ukrainan äitejä

Lahjoita heille turvaa ja tukea selviytymiseen!

Tukesi avulla

170 eurolla pakolaiseksi joutunut yksinhuoltajaäiti saa väliaikaisen majoituksen ja koulutusta kriisistä toipumiseen
60 eurolla nainen saa koulutukseen uuteen ammattiin
50 eurolla leski saa tukea toimeentulon turvaamiseksi
30 eurolla kaksi naista saa hätäapupakkauksen

  • Lahjoituksesi

  • Hidden
  • Hinta: 0,00 €
  • 0,00 €
  • Lahjoittajatiedot