Kuukautishygieniatuotteita tytölle

Miljoonat tytöt ja naiset ympäri maailmaa kärsivät kuukautisköyhyydestä, eli heillä ei ole varaa kuukautistuotteisiin tai pääsyä saniteettitiloihin, hygieniavälineisiin tai tietoon. Kuukautisköyhyys estää tyttöjä käymästä koulua ja naisia työskentelemästä kuukautisten aikana, sekä heikentää heidän terveyttään. Monissa maissa tytöt jäävät niin paljon jälkeen koulunkäynnissä, että he keskeyttävät koulunkäynnin kokonaan. Kun tytöt ja naiset menettävät mahdollisuuden koulutukseen, he menettävät samalla mahdollisuuden työllistyä ja osallistua yhteiskunnan kehittämiseen tasa-arvoisesti. 

Tilaamalla tämän lahjan voit tarjota tytölle kuukautishygieniatuotteita, kuten kuukautissuojia, pesuaineita ja alusvaatteita.

Anna lahja, joka muuttaa maailmaa!

Kuva: UNICEF/Privanka Parashar

14,00 
Lisää lahjakoriin

Miten lahjasi vaikuttaa

UN Women pakkaa yhdessä kumppanijärjestönsä kanssa tuhansia kuukautishygieniatuotteita sisältäviä hygieniapakkauksia, jotka lähetettiin Gazaan helmikuussa 2024. Palestiinalaisnaisten ja -tyttöjen tilanne Gazassa on vaikea ja pulaa on kaikesta: ruuasta, vedestä, saniteettitiloista, hygieniasta – mikä vaikuttaa heidän henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiinsa. Kuvat: UN Women/Michele Pasquale

Eettiset lahjat