UN Women Suomi ry:n kevätkokous 2021

Tue heikoimmassa asemassa olevia naisia ja tyttöjä

Tervetuloa UN Women Suomi ry:n kevätkokoukseen la 22.5.!

Tapaamme tänä keväänä kevätkokouksen merkeissä lauantaina 22.5.2021. Olimme toiveikkaina varanneet kokouspaikan MOW Mothership of Workin tiloista Helsingissä, mutta vallitsevan tilanteen tähden tilaisuus järjestetään vain verkkotapahtumana.

Päivän aikana meillä on mahdollisuus tutustua toisiimme ja verkostoitua tasa-arvon asialla! Sääntömääräisen kokouksen lisäksi tiedossa on juuri jäsenistöllemme räätälöityä innostavaa oheisohjelmaa. Tästä kerromme lisää lähempänä tilaisuutta. Tiedotamme ohjelmasta uutiskirjeissämme, verkkosivuillamme sekä kaikissa sosiaalisen median kanavissamme.

Varsinaisessa kevätkokouksessa

  • käsitellään toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2020 sekä tilintarkastajan niistä antama lausunto
  • päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallituksen jäsenille sekä muille yhdistyksen asioista vastuussa oleville
  • käsitellään sääntömuutosehdotus

Puhe- ja äänioikeus kokouksessa on Suomen UN Womenin henkilöjäsenillä ja jäsenjärjestöjen edustajilla, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa ennen kokouksen alkua. Jäsenjärjestöjä pyydetään huolehtimaan siitä, että virallisella edustajalla on kokouksessa valtakirja, jonka allekirjoitukset tarkastetaan ennen kokouksen alkua.

Aika: Lauantai 22.5.2021 klo 13.00. Ilmoittautuminen ja valtakirjojen tarkastus alkaa klo 12.30.
Paikka: Etäyhteys (linkki toimitetaan ilmoittautuneille)
Ilmoittautuminen: pe 21.5. klo 12.00 mennessä verkkosivulomakkeemme kautta
Apua saa: toimisto@unwomen.fi / 050 466 3953

Jos osallistut kokoukseen sekä jäsenjärjestön edustajana että henkilöjäsenenä, ilmoitathan asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa!
Hallitus