Oletko sinä UN Women Suomen uusi jäsenkoordinaattori? Hae 6.4. mennessä!

Tue heikoimmassa asemassa olevia naisia ja tyttöjä

UN Women Suomi etsii uutta jäsenkoordinaattoria jäsenmäärän kasvattamiseksi!

UN Women on YK:n tasa-arvojärjestö, joka edistää sukupuolten välistä tasa-arvoa ja vahvistaa naisten ja tyttöjen ihmisoikeuksia ja asemaa globaalisti. Se on maailman johtava naisten ja tyttöjen voimaannuttamista ja ihmisoikeuksia ajava järjestö.

UN Women Suomi on YK:n tasa-arvojärjestö UN Womenin kansallinen komitea. Yhdistys tukee UN Womenin päämääriä keräämällä varoja UN Womenin työhön ja tekee varainhankintaa tukevaa viestintä- ja vaikuttamistyötä. UN Women Suomella on noin 2300 jäsentä ja 30 yhteisöjäsentä.

Työssäsi olet aitiopaikalla edistämässä tasa-arvoa ja tyttöjen ja naisten oikeuksia. Toimit tiiviissä yhteistyössä 9 sitoutuneen tiimiläisen kanssa.

Keskeisin osa työtäsi on uusien jäsenten hankinta. Koordinaattorin myötä UN Women Suomen jäsenkantaa kasvatetaan niin yksityis-, yhteisö- kuin yritysjäsenyyksissäkin. Lisäksi tehtäviisi kuuluu jäsenkokemuksen kehittäminen sekä jäsenpalvelujen kehittäminen ja tuottaminen. Tuot tiimiimme kaivattua markkinointiosaamista ja avaat kontakteja yritysmaailmaan.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää innostavan persoonan lisäksi hyviä markkinointiviestinnän taitoja (koulutusta tai kokemusta), oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Suomen kielen lisäksi englannin kielen osaaminen on tehtävässä välttämätöntä, sillä koordinaattori kartoittaa ja tarjoaa jäsenistölle kansainvälisiä osallistumismahdollisuuksia UN Womenin verkostossa. Sinulla on tavoiteorientoitunut työote ja varainhankinta motivoi sinua. Tasa-arvoasioiden yleinen tuntemus ja ruotsin kielen taito ovat eduksi. Arvostamme myös taloushallinnon osaamista.

Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian. Työsuhde jatkuu ainakin vuoden 2022 loppuun. Olemme joustavia sopimaan käytännön asioista.

Hae tehtävää 6.4.2021 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen jaana.hirsikangas (at) unwomen.fi. Haastattelut järjestetään pe 9.4. ja ma 12.4.