Kutsu: Generation Equality -kampanja tasa-arvon kirittäjänä Suomessa ja maailmalla

Tehdään tasa-arvosta totta!

UN Women Suomi toivottaa kansalaisjärjestöt ja muut Generation Equality -kampanjasta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi kuulemaan kampanjan edistymisestä Suomessa ja kansainvälisellä tasolla.

Generation Equality on UN Womenin käynnistämä viisivuotinen kampanja, jossa keskitytään erityisesti niihin osa-alueisiin, joissa tasa-arvokehitys on ollut kansainvälisesti hidasta. Maailmanlaajuinen kampanja sitouttaa osallistujiaan kunnianhimoisiin ja konkreettisiin toimiin tasa-arvon puolesta. Suomella on johtorooli toimintaryhmässä, joka keskittyy teknologian ja innovaatioiden hyödyntämiseen tasa-arvon edistämiseksi.

UN Women Suomen ja ulkoministeriön järjestämässä etätapahtumassa maanantaina 31.5. kuullaan muun muassa kesäkuussa järjestettävästä Pariisin Generation Equality -foorumista, miten Generation Equality -prosessi on edennyt Suomessa sekä millä tavoin kansalaisjärjestöt voivat osallistua kampanjaan. Lisäksi tilaisuudessa on mahdollista esittää kysymyksiä ja kommentoida prosessin edistymistä Suomessa.

Etätapahtuma: Generation Equality -kampanja tasa-arvon kirittäjänä Suomessa ja maailmalla 31.5. klo 14.00-15.30. 

Kuva: UN Women / Ryan Brown