Women of the World -festivaali viikonloppuna Tampereella

Maailmanlaajuinen WOW – Women of the World -ilmiö rantautuu ensimmäistä kertaa Pohjoismaihin, kun Tampere-talossa juhlitaan WOW Finland -festivaalia naistenpäivän jälkeisenä viikonloppuna 11.–12.3.2017.

Naisia, tyttöjä ja tasa-arvoa juhlistava WOW Finland on sisällöiltään ja taidemuodoiltaan kenties laajin Suomessa koskaan toteutettu festivaali. WOW-viikonloppu koostuu keskusteluista, työpajoista, esityksistä, komiikasta, tanssimisesta, teatterista ja elokuvasta.

Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä, kuulla ja kokea tarinoita tasa-arvon teemojen kanssa eläviltä ihmisiltä sekä tilaisuuden ottaa osaa keskusteluun, vaikuttaa ja tehdä yhdessä parempaa tulevaisuutta.Festivaali tarjoaa myös kosolti ilmaisohjelmaa tasa-arvoasioista kiinnostuneille.

» Tutustu festivaalin ohjelmaan täällä

Suomen UN Women on mukana ainutlaatuisessa viikonlopussa. Eteläsudanilainen naisaktivisti Rita Martin osallistuu lauantaina tapahtuman päälavalla Women Who Make a Difference -paneelikeskusteluun yhdessä Sambian naisten etujärjestön johtajan Beauty Kateben sekä ransakalisen juristin ja poliitikon Jeannette Bougrabin kanssa.

Martin puhuu kokemuksistaan myös sunnuntaina WOW Bites -keskustelussa.

Lauantai-iltana Suomen UN Women ja Suomen Pakolaisapu järjestävät suuren Women on the Move Awards -palkintogaalan, joka nostaa esiin pakolais- ja siirtolaistaustaisia naisia.

Gaalassa julkistetaan vuoden pakolaiset sekä Suomen UN Womenin tunnustuspalkinnon saaja.

» Tutustu festivaalin tarjontaan ja osta liput

(Kuva: UN Women/Ryan Brown)