Suomen UN Women hakee varainhankinnan vastaavaa

Oletko innovatiivinen ja haasteita pelkäämätön varainhankinnan osaaja? Liity tiimiimme vastaamaan Suomen UN Womenin varainhankinnasta ja kasvattamaan maailman naisille keräämäämme tärkeää tukea.

YK:n tasa-arvojärjestö UN Women on maailman johtava naisten ja tyttöjen oikeuksien puolustaja. Suomen UN Womenin missio on tukea UN Womenin työtä naisten ja tyttöjen aseman ja oikeuksien edistämiseksi. Varainhankinta on yksi päätehtävistämme, ja tavoitteemme on kasvattaa UN Womenin ohjelmiin keräämämme tuen määrää tuloksellisesti ja kestävästi.

Varainhankinnan vastaavan päätehtäviä ovat:

  • Kuukausilahjoittajaohjelman hallinnointi ja kehittäminen
  • Lahjoittajaviestinnän suunnittelu ja toteuttaminen
  • Varainhankinnan kampanjoiden suunnittelu ja toteuttaminen

 

Tarjoamme sinulle:

  • Ainutlaatuisen mahdollisuuden tarttua haasteeseen, osoittaa monipuolinen osaamisesi ja kartuttaa kokemusta varainhankinnan kentällä YK-taustaisen järjestön palveluksessa
  • Itsenäisen ja mielenkiintoisen työtehtävän toiminnanjohtajan, muiden kollegojen ja hallituksen vahvalla tuella
  • Lämminhenkisen työyhteisön ja joustavat työajat

 

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta varainhankinnan ja/tai markkinoinnin parissa, järjestökentän tuntemusta sekä järjestelmällistä työotetta. Kuukausilahjoittamisen, Salesforce-asiakashallintajärjestelmän ja WordPress-verkkosivualustan tuntemus sekä digimarkkinoinnin taidot ovat eduksi. Suomen UN Women edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja kannustaa moninaisia hakijoita hakemaan avoinna olevaa paikkaa. Valitettavasti tämänhetkinen toimitilamme Yrittäjätalossa ei ole esteetön.

Tehtävä on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Työpaikka sijaitsee Helsingissä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoivomus keskiviikkona 3.4. klo 16 mennessä osoitteella elina.multanen(at)unwomen.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Elina Multanen, elina.multanen(at)unwomen.fi, puhelimitse  ti 26.3. klo 15-16 ja to 28.3. klo 10-11, p. 040 578 1165.