Suomen UN Women hakee toimistoassistenttia

SUUREN KIINNOSTUKSEN VUOKSI HAKU ON KESKEYTETTY. OLEMME YHTEYDESSÄ JO HAKENEISIIN MA 9.12. ETEENPÄIN.

YK:n tasa-arvojärjestö UN Women on maailman johtava tyttöjen ja naisten oikeuksien puolustaja. Puolustamme naisten oikeuksia yli 90 maassa paikallisten ohjelmien sekä vaikuttamistyön kautta. UN Womenin tavoitteena on saavuttaa maailma, jossa naisilla ja miehillä on yhtäläiset oikeudet ja mahdollisuudet. Suomen UN Women on UN Womenin kansallinen komitea, joka kerää varoja UN Womenin kansainväliseen työhön sekä tekee viestintä- ja vaikuttamistyötä Suomessa.

 

Nyt etsimme tiimiimme iloista ja tehokasta toimistoassistenttia!

 Työtehtäviisi kuuluu:

  • Lahjoittajapalvelu ja -sitouttaminen sähköpostitse ja puhelimitse
  • Lahjoittajapalvelun ja -rekisterin hallinnointi ja ylläpito
  • Varainhankinnan seurannan päivittäminen
  • Ostolaskujen käsittely ja tarkastus (Netvisor)
  • Toimiston päivittäisten asioiden hoitaminen ja muita hallinnollisia tehtäviä

 

Odotamme sinulta kokemusta toimistotyöstä ja kiinnostusta hallinnollisten prosessien kehittämiseen. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii asiakaslähtöistä, positiivista asennetta, kykyä ja rohkeutta tarttua erilaisiin tehtäviin ja hyviä sosiaalisia taitoja. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito on plussaa. Vaatimuksena on perus IT-taidot, ja Salesforce-osaaminen on etu. Etsimme joukkoomme organisointikykyistä tiimin jäsentä, joka pystyy hoitamaan asiakokonaisuuksia itsenäisesti.

Ollaksesi oikea henkilö pieneen tiimiimme, odotamme sinulta huolellista työskentelyotetta, numerotarkkuutta sekä kykyä omaksua nopeasti uudet järjestelmät. Aiempi kokemus toimistotöistä katsotaan eduksi.

Nopeasta aikataulusta johtuen etenemme hakijoiden kanssa välittömästi ja päätämme haun heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työmuoto: Määräaikainen sopimus, tuntityöntekijä. Tunteja sovittavissa joustavasti aina täysiin viikkotyötunteihin saakka, minimityötuntimäärä 30 h / vko.
Työsopimuksen kesto: 1 vuosi
Koeaika: 6 kuukautta
Hakeminen: Lähetä hakemuksesi osoitteeseen jaana.hirsikangas@unwomen.fi. Otsikoithan hakemuksesi sähköpostin otsikkokenttään nimellä ”Toimistoassistentti”.

SUUREN KIINNOSTUKSEN VUOKSI HAKU ON KESKEYTETTY. OLEMME YHTEYDESSÄ JO HAKENEISIIN MA 9.12. ETEENPÄIN.