Etsimme UN Women Suomen tiimiin tasa-arvon puolustajia

Tule mukaan tukemaan UN Womenin työtä tasa-arvon puolesta!

Paikat on täytetty!

Tule työskentelemään kanssamme!

UN Women on YK:n tasa-arvojärjestö ja maailman johtava naisten ja tyttöjen voimaannuttamista ja ihmisoikeuksia ajava järjestö. Edistämme sukupuolten välistä tasa-arvoa ja vahvistamme naisten ja tyttöjen ihmisoikeuksia ja asemaa globaalisti. Tavoitteenamme on maailma, jossa kaikilla on yhtäläiset oikeudet ja mahdollisuudet.

UN Women Suomi on YK:n tasa-arvojärjestö UN Womenin kansallinen komitea, jonka ensisijaisena tehtävä on kerätä varoja UN Womenin tasa-arvoa edistävään työhön. Varainhankintamme koostuu pääasiassa kuukausilahjoittamisesta ja kertalahjoituksista.

UN Women Suomen Lahjoittajakokemuksen sitouttajana ylläpidät lahjoittajasuhteita puhelimitse ja hankit lisää varoja tärkeään tasa-arvotyöhömme. Ollaksesi oikea henkilö tehtävään, uskallat rohkeasti lähestyä ihmisiä lahjoituspyynnön merkeissä ja sinulla on motivaatio työskennellä varainhankinnan parissa tasa-arvon puolesta. Lahjoittajatiimin työ on UN Womenin Suomen työn kannalta kriittistä, sillä tiimi hankkii lisää varoja YK:n tasa-arvojärjestön tärkeään työhön naisten ja tyttöjen hyväksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Kiinteän tuntipalkan 15 € tunnilta
  • Kiinteän lounasedun 40€ kuukaudessa, työtuntimäärään suhteutetun virike-edun ja liikuntaedun, sekä kilpailukykyisen bonuksen.
  • Joustavat työajat ma-pe klo 10-19 välillä, joiden määrittelyyn saa olla itse vaikuttamassa. Haemme työntekijää, joka voi työskennellä vähintään 15 tuntia viikossa, tuntimäärä on neuvoteltavissa.
  • Asiantuntevan ja kannustavan työilmapiirin ja tuen varainhankinnan tiimiltä.
  • Perehdytyksen tehtävään sekä UN Women Suomen toimintaan ja kampanjoihin.
  • Mahdollisuuden kehittää asiakaspalvelu-, myynti- ja varainhankintataitojasi.

Toivomme sinulta:

  • Hyviä kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Positiivista ja tunnollista asennetta
  • Erinomaiset suomen kielen taidot
  • Motivoitunutta ja reipasta otetta tulostavoitteelliseen työntekoon
  • Sitoutumista UN Womenin arvoihin
  • Eduksesi on, jos voit tehdä myös iltavuoroja (klo 16 jälkeen)

Työtä voi tehdä etänä, mutta toimitilamme Kalasatamassa ovat teletiimin käytössä ilta-aikaan.

Hae heti lähettämällä CV ja vapaamuotoinen hakemus televarainhankinnan koordinaattorille Anna Makkoselle sähköpostilla osoitteeseen anna.makkonen@unwomen.fi. 

Lisätietoja tehtävästä:
050 466 3953

Täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Pyrimme edistämään työyhteisömme monimuotoisuutta, ja yhdenvertaisuus on meille tärkeä arvo. Toivomme erilaisista taustoista tulevia hakijoita, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöryhmiin kuuluvia. Kannustamme sinua myös hakemaan paikkaa, vaikka et vastaisi sen vaatimuksia sataprosenttisesti, mutta uskot oman kokemuksesi ja luonteesi tekevän sinusta juuri oikean henkilön tähän työhön.