fbpx
0 kohdetta

Talouden lukutaito naiselle e-kortti

30,00

 

Hauraissa olosuhteissa elävillä naisilla on usein alhainen koulutuksen lähtötaso. Tämä vaikuttaa paljon siihen, mitä mahdollisuuksia heillä on elättää perhettään. Heikko taloudellinen lukutaito lisää myös  naisten riskiä joutua hyväksikäytetyksi taloudellisesti.

Koulutamme naisia taloudelliseen lukutaitoon, jonka avulla naiset pystyvät ymmärtämään paremmin talouden peruselementtejä. Koulutuksen avulla naiset oppivat esimerkiksi, miten kuluja hallinoidaan, lasketaan tuotto omalle palvelulle tai tuotteelle sekä miten omaa pääomaa käytetään. Koulutuksen jälkeen naiset voivat aloittaa oman pienyrityksensä tai tehostaa jo olemassa olevan toimeentulonsa lähdettä.

Tilaamalla tämän lahjan annat naiselle mahdollisuuden itsenäisempään toimeentuloon tai avaimet oman yrityksensä aloittamiseen ja sen tuottoisampaan johtamiseen.

Anna lahja, joka muuttaa maailmaa!

Kuva: UN Women/Shaista Chishty

Ecard Preview
Osasto:

Miten lahjasi vaikuttaa?

UN Womenin tuella Christine on saanut pienyrityksensä kasvamaan. Koulutusten kautta Christine on oppinut hoitamaan paremmin yritystään ja sen taloutta.

“Koulutus kehitti yritystaitojani. Opin miten käytetään pääomaa, suunnitellaan kuluja ja lasketaan tuotto”, Christine kertoo.

Lue Christinen koko tarina täältä. 

Kuva: UN Women/Ryan Brown

Saatat myös pitää...

E-kortin esikatselu