0 kohdetta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tule UN Women Suomen vapaaehtoiseksi!

Vapaaehtoisena voit tehdä aikatauluihisi, osaamiseesi ja kiinnostukseesi sopivaa vapaaehtoistyötä.

UN Women Suomen vapaaehtoisena edistät tasa-arvoa konkreettisilla teoilla vaikka kotoa käsin. Vapaaehtoisena voit esimerkiksi auttaa UN Women Suomea sisällöntuotannossa kääntämällä englanninkielisiä tekstejä suomeksi, osallistua kampanjasuunnitteluun, tulla mukaan paikallistoimikuntien toimintaan tai jakaa osaamistasi. Kerro meille, mitä haluaisit vapaaehtoisena tehdä tai tule mukaan katsomaan, onko meneillään toimintaa, johon haluaisit osallistua!

Vapaaehtoistoimintaan voi osallistua helposti omalla paikkakunnalla toimivan paikallistoimikunnan kautta tai tulemalla matalan kynnyksen vapaaehtoisten Facebook-ryhmään.

 

Osallistu paikallistoimikuntien toimintaan

Paikallistoimikuntamme eri puolilla Suomea tarjoavat mahdollisuuden edistää naisten ihmisoikeuksia konkreettisilla teoilla. Vapaaehtoisryhmät keräävät varoja maailman naisten hyväksi, järjestävät tapahtumia ja tempauksia sekä jakavat tietoa erilaisissa tapahtumissa. Löydät paikallistoimikuntien yhteystiedot tästä.

 

Ryhdy verkkoaktivistiksi

Ota kantaa keskustelupalstoilla, blogissasi tai sosiaalisessa mediassa. Tiedon levittäminen on helppo mutta äärimmäisen tärkeä tapa osallistua. Helppo tapa toimia on tykätä päivityksistämme, kommentoida niitä tai julkaista niitä omissa sosiaalisen median kanavissasi. Reagoinnit ja kommentit sosiaalisen median sisällöissä lisäävät niiden näkyvyyttä, minkä avulla yhä useammat ihmiset voivat kuulla meistä ja ryhtyä tukemaan UN Womenin toimintaa!

Osallistuminen käy helposti suoraan sivujemme jaa tämä -painikkeilla tai sosiaalisessa mediassa Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Linkedinissä.

 

Paikallistoimikunnat

KÄRKÖLÄ
Riitta Ailonen
riitta.ailonen(at)suomi24.fi

TAMPERE
Katariina Kärkelä
unwomentampere(at)gmail.com

VANTAA
Terhi Nieminen-Mäkynen
terhi.makynen(at)kolumbus.fi

SALON SEUTU
Anita Sjöholm-Nikkanen
040 845 1069
anita.sjoholm-nikkanen(at)kolumbus.fi

HELSINKI
Camilla Villman
unwomen.helsinki(at)gmail.com

LAPINLAHTI
Seija Mykkänen
seija.mykkanen(at)pp2.inet.fi

TURUNMAA
Riina Heinimaa
050 377 4570
riinaheinimaa(at)gmail.com

VAASA
Helvi Riihimäki
050-5759489
helvi.riihimaki(at)outlook.com

KAJAANI
Anu Koskela
044-265 5880
anuraija(at)gmail.com

LOUNAIS-HÄME
Minna Aaltonen
050 342 6610
minna.aaltonen(at)forssanlehti.fi

 

Kuva: UN Women/Ryan Brown