Neuvolapalvelu äidille

Äitikuolleisuus on lähes puolittunut viimeisten 30 vuoden aikana. Silti yli 800 naista kuolee joka päivä raskauden tai synnytyksen aiheuttamiin komplikaatioihin, jotka olisivat ennaltaehkäistävissä. 99 % näistä kuolemista tapahtuu kehittyvissä maissa muun muassa heikon hygienian takia.

Tavoitteemme on, että jokaisella raskaana olevalla naisella ja tuoreella äidillä olisi pääsy terveyspalveluihin, joilla voidaan ehkäistä ja hoitaa synnytyksen ja raskauden aiheuttamia komplikaatioita. Vaikutamme muun muassa lainsäädäntöön, lisäämme osaamista ja ymmärrystä neuvolapalveluiden ja hygienian tärkeydestä, koulutamme terveydenhuoltohenkilökuntaa sekä parannamme äitien pääsyä terveyspalveluiden piiriin.

Tue äitejä tilaamalla Eettinen Lahja Neuvolapalvelu äidille!

Anna lahja, joka muuttaa maailmaa!

 

Kuva: UN Photo/Hien Macline

18,00 
Lisää lahjakoriin

Miten lahjasi vaikuttaa

Tukemalla äitien pääsyä terveyspalveluihin voidaan estää raskauden ja synnytyksen aiheuttamista komplikaatiosta johtuvia kuolemia. Yli 800 äitiä kuolee edelleen joka päivä ja yli 99 % näistä kuolemista tapahtuu kehittyvissä maissa huonon hygienian takia. Autetaan yhdessä äitejä ja lapsia, tilaa Neuvolapalvelu äidille e-kortti ja lahjoita 18 euroa maailman äideille!

Kuva: UN Photo/Kibae Park

Eettiset lahjat