Lukutaito naiselle

Luku- ja kirjoitustaito ovat naiselle avain oikeuksiensa puolustamiseen ja itsenäiseen toimeentuloon. Lukutaito pelastaa myös henkiä: lukutaitoisten äitien lapsilla on puolet suurempi todennäköisyys elää yli viisivuotiaaksi.

Anna lahja, joka muuttaa maailmaa!

Tilaamalla tämän lahjan autat naisia muuttamaan oman ja lastensa elämän koulutuksen avulla.

 

Kuva: UN Women/Ryan Brown

20,00 

Enter recipient's full name / comma separated list of full names in case you want to send this ecard to multiple recipients. Read More

Enter recipient's email address / comma separated list of email addresses in case you want to send this ecard to multiple recipients. Comma separated email addresses must be in sequence with comma separated names provided above. Read More

You can use following placeholders above -: {recipient_name}, {recipient_email}

You can use following placeholders above -: {recipient_name}, {recipient_email}

You can use following placeholders above -: {recipient_name}, {recipient_email}

Ecard Preview

Miten lahjasi vaikuttaa

Intialaiset Manisha ja Sunita ovat ylpeitä valmistuttuaan UN Womenin lukutaito-ohjelmasta. He ovat kälyjä ja kävivät kurssilla yhdessä. Neljässä kuukaudessa he oppivat lukemaan ja kirjoittamaan.

UN Womenin tukemassa naisten koulussa näkee muutoksen, joka naisissa ja heidän itsetunnossaan on tapahtunut. Aloittaessaan he eivät osanneet pitää kynää kädessään ja nyt kirjoittaminen käy helposti.

Aiemmin Manishan ja Sunitan köyhässä kylässä oli tapana lähettää tytöt kaupunkiin ansaitsemaan perheilleen elantoa. Tytöt joutuivat helposti ihmiskaupan uhreiksi. “Nyt ymmärrän koulutuksen arvon ja haluan kouluttaa myös omat lapseni!” Manisha hymyilee. Lahjasi antaa Manishan kaltaisille naisille syyn hymyyn!

Kuva: UN Women/Shaista Chishty

Eettiset lahjat