HeForShe-sankari

HeForShe-sankari e-kortti on ihastuttava tapa kiittää ja muistaa esimerkiksi isää, isoisää, ystävää tai muuten sinulle merkityksellistä henkilöä. Häntä, joka tukenut sinua, seisonut sinun puolellasi ja ollut sinulle HeForShe-sankari.

Voit myös itse lähettää HeForShe-sankari e-kortin esimerkiksi tyttärellesi, kumppanillesi tai hänelle, jolle Sinä olet ollut HeForShe-sankari.

Tilaamalla tämän lahjan tuetaan UN Womenin työtä tasa-arvon puolesta.

Anna lahja, joka muuttaa maailmaa!

 

Alkuperäinen kuva: UN Women/Betsy Davis

25,00 
Lisää lahjakoriin

Miten lahjasi vaikuttaa

Maailmanlaajuinen HeForShe-kampanja haastaa miehet astumaan esiin muutoksentekijöinä ja sitoutumaan toimiin naisiin kohdistuvaa syrjintää vastaan. Tasavallan presidenttimme Sauli Niinistö on yksi ensimmäisistä Impact Championeista ja ollut mukana edistämässä toimia naisiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseksi, naisten aseman parantamiseksi talouselämän johtotehtävissä sekä naisia, rauhaa ja turvallisuutta koskevan toimintasuunnitelman toteuttamista jo vuodesta 2015. HeForShe-kampanjan Impact Champion -lähettiläisiin kuuluu mm. valtion johtajia, globaalien yritysten toimitusjohtajia ja yliopiston rehtoreita.

”Tasa-arvon edistäminen ei paranna pelkästään naisten ja tyttöjen elämiä, vaan edistää myös vakautta, turvallisuutta ja rauhaa – on kyse paremman maailman luomisesta meille kaikille”, Tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Eettiset lahjat