fbpx

Tee synttäritoive, joka muuttaa maailmaa

Jaa lahjasi naisten ja tyttöjen kanssa

 

Tämä syntymäpäivälahja tuo moninkertaisen ilon!

Juhlista syntymäpäivääsi ja tuo ystävät yhteen naisten ja tyttöjen puolesta. Se on helppoa ja se välittää hyvää mieltä: pyydä onnittelut lahjojen sijaan lahjoituksina. Juhlapäiväsi ilo kantaa pitkälle — se muuttaa naisten ja tyttöjen elämän. Yhdessä olemme enemmän!

Tee päätös

Syntymäpäivissä on voimaa! Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla ja ota naisten ja tyttöjen toiveet omiksi synttäritoiveiksesi.

Kutsu ystävät mukaan

Kutsu ystäväsi juhlimaan kanssasi ja kerro heille keräyksestäsi; lahjojen sijaan toivot läheistesi lahjoittavan maailman naislle ja tytöille. 

Juhli!

Juhlasi ilo kantaa pitkälle: se tekee naisten ja tyttöjen toiveista totta. Keräyksesi jälkeen saat meiltä tiedon keräämästäsi tukisummasta maailman naisille sekä listan lahjoittajista, jotta voit kiittää onnittelijoitasi.

Miten toimin:

  • Ilmoita meille juhlasi ajankohta sähköpostitse osoitteeseen: lahjoitukset@unwomen.fi. Sisällytä viestiisi seuraavat tiedot: Nimesi, lähiosoitteesi sekä mahdollinen puhelin numerosi, juhlasi ajankohta ja valitsemasi viesti tilisiirtojen viestikenttään (esimerkiksi: Lahjoittaja syntymäpäiväkeräys). Sähköpostiviestiin voit halutessasi kirjoittaa myös lisätietoja juhlastasi. Vastaamme sinulle paluuviestinä.
  • Kerro läheisillesi, että lahjan sijaan toivot läheisiltäsi lahjoituksen maailman naisille ja tytöille Suomen UN Womenin kautta.
  • Ilmoita läheisillesi tilinumeromme IBAN: FI62 1270 3000 2089 39 ja valitsemasi viesti (esim. Lahjoittaja syntymäpäiväkeräys) lahjoittamista varten.

 

Juhlasi tekevät tärkeistä toiveista totta

Luon paremman tulevaisuuden lapselleni

Ponleu, Kambodža

Pääsen kouluun ja saan elää turvassa

Stella, Liberia

Kouluttaudun ammattiin ja ansaitsen omia tuloja

Tulsidevi, Intia

Voin luottaa apuun vaikeuksien keskellä

Safia, Syyria

Synttäritarinoita

Halusimme estää lahjat, joita emme itse tarvitse. Meillä on tarpeeksi purkkeja ja purnukoita! Naisten ja tyttöjen tukeminen oli meille selkeä valinta.

Marjaliisa ja Pertti, Turku

Minulle tuli tuplasti hyvä mieli kun hauskojen juhlien ohella saatoin tehdä jotakin merkityksellistä. Naisia tukemalla voimme muuttaa maailmaa.

Kaarina, Mikkeli

Emme halunneet lahjoja koska meillä on jo kaikki, mitä tarvitsemme. Jos haluaa antaa jotain niin on parempi, että se menee niille, jotka tarvitsevat enemmän.

Jonna ja Veli, Helsinki

Järjestä juhlat, joiden ilo valaisee maailman

Omista synttärisi naisille ja tytöille