Tee merkkipäivätoive, joka muuttaa maailmaa

Jaa lahjasi naisten ja tyttöjen kanssa

 

Tämä lahja tuo moninkertaisen ilon!

Juhlista merkkipäivääsi ja tuo ystäväsi yhteen naisten ja tyttöjen puolesta. Se on helppoa ja se välittää hyvää mieltä: pyydä onnittelut ja muistamiset lahjojen sijaan lahjoituksina. Juhlapäiväsi ilo kantaa pitkälle — se muuttaa naisten ja tyttöjen elämän. Yhdessä olemme enemmän!

Tee päätös

Omakeräyksissä on voimaa! Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla ja ota naisten ja tyttöjen toiveet omiksesi.

Kutsu ystävät mukaan

Kutsu ystäväsi mukaan ja kerro heille keräyksestäsi; lahjojen sijaan toivot läheistesi lahjoittavan maailman naisille ja tytöille.

Juhli!

Yhteinen ilo kantaa pitkälle: se tekee naisten ja tyttöjen toiveista totta. Keräyksesi jälkeen saat meiltä tiedon keräämästäsi tukisummasta maailman naisille sekä listan lahjoittajista, jotta voit kiittää onnittelijoitasi.

Miten toimin:

 • Ilmoita meille merkkipäiväsi ajankohta sähköpostitse osoitteeseen: lahjoitukset@unwomen.fi. Sisällytä viestiisi seuraavat tiedot: Nimesi, lähiosoitteesi sekä mahdollinen puhelin numerosi ja juhlasi ajankohta. Sähköpostiviestiin voit halutessasi kirjoittaa myös lisätietoja merkkipäivästäsi. Vastaamme sinulle paluuviestinä ja luomme keräyksellesi viitenumeron, jonka avulla voit siirtää kerätyn lahjoitussumman.
 • Kerro läheisillesi, että lahjan sijaan toivot läheisiltäsi lahjoituksen maailman naisille ja tytöille Suomen UN Womenin kautta.
 • Ilmoita läheisillesi tilinumeromme IBAN: FI62 1270 3000 2089 39 sekä saamasi viitenumero. Kiitos tuestasi, arvostamme että saamme olla mukana erityisessä päivässäsi!

 

 Luo keräys Facebookissa

Ohjeet keräyksen perustamiseen kännykällä

 

 1. Mene UN Womenin Facebook-sivulle
 2. Valitse Facebook-sivumme välilehti varainkeruukampanjat
 3. Valitse  “kerää rahaa”  (jos käytät kännykän selainta valitse vielä kohteeksi Suomen UN Women)
 4. Pääset muokkaamaan keräyksen tietoja sekä valitsemaan kuvan keräykseen. Valitse myös keräyksesi tavoitesumma ja keräysaika.

Ohjeet keräyksen perustamiseen tietokoneella

 

 1. Klikkaa itsesi UN Womenin Facebook-sivulle
 2. Valitse Facebook-sivun vasemmalta varainkeruukampanjat
 3. Valitse oikeasta kulmasta kohta “kerää varoja”
 4. Valitse aloita, määritä summa ja keräysaika. Tämän jälkeen pääset muokkaamaan keräyksen tietoja sekä valitsemaan kuvan keräykseen.

Merkkipäiväsi tekevät tärkeistä toiveista totta

Luon paremman tulevaisuuden lapselleni

Ponleu, Kambodža

Pääsen kouluun ja saan elää turvassa

Stella, Liberia

Kouluttaudun ammattiin ja ansaitsen omia tuloja

Tulsidevi, Intia

Voin luottaa apuun vaikeuksien keskellä

Safia, Syyria

Synttäritarinoita

Halusimme estää lahjat, joita emme itse tarvitse. Meillä on tarpeeksi purkkeja ja purnukoita! Naisten ja tyttöjen tukeminen oli meille selkeä valinta.

Marjaliisa ja Pertti, Turku

Minulle tuli tuplasti hyvä mieli kun hauskojen juhlien ohella saatoin tehdä jotakin merkityksellistä. Naisia tukemalla voimme muuttaa maailmaa.

Kaarina, Mikkeli

Emme halunneet lahjoja koska meillä on jo kaikki, mitä tarvitsemme. Jos haluaa antaa jotain niin on parempi, että se menee niille, jotka tarvitsevat enemmän.

Jonna ja Veli, Helsinki