fbpx

Tee synttäritoive, joka muuttaa maailmaa!

Jaa lahjasi naisten ja tyttöjen kanssa
Tule mukaan

Tämä syntymäpäivälahja tuo moninkertaisen ilon!

Juhlista syntymäpäivääsi ja tuo ystävät yhteen naisten ja tyttöjen puolesta. Se on helppoa ja se välittää hyvää mieltä: pyydä onnittelut lahjojen sijaan lahjoituksina. Juhlapäiväsi ilo kantaa pitkälle — se muuttaa naisten ja tyttöjen elämän. Yhdessä olemme enemmän!

Tee päätös

Syntymäpäivissä on voimaa! Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella ja ota naisten ja tyttöjen toiveet omiksi synttäritoiveiksesi.

Kutsu ystävät mukaan

Kutsu ystävät juhliin ja kerro heille keräyksestäsi. Juhlapäiväsi lähestyessä saat oman synttärisivun, jonka kautta he voivat helposti ohjata onnittelut lahjoituksiksi.

Juhli!

Juhlasi ilo kantaa pitkälle: se tekee naisten ja tyttöjen toiveista totta. Keräyksesi jälkeen saat meiltä tiedon keräämästäsi tukisummasta maailman naisille sekä listan lahjoittajista, jotta voit kiittää onnittelijoitasi.Juhlasi tekevät tärkeistä toiveista totta

Luon paremman tulevaisuuden lapselleni

Ponleu, Kambodža

Pääsen kouluun ja saan elää turvassa

Stella, Liberia

Kouluttaudun ammattiin ja ansaitsen omia tuloja

Tulsidevi, Intia

Voin luottaa apuun vaikeuksien keskellä

Safia, Syyria

Synttäritarinoita

Halusimme estää lahjat, joita emme itse tarvitse. Meillä on tarpeeksi purkkeja ja purnukoita! Naisten ja tyttöjen tukeminen oli meille selkeä valinta.

Marjaliisa ja Pertti, Turku

Minulle tuli tuplasti hyvä mieli kun hauskojen juhlien ohella saatoin tehdä jotakin merkityksellistä. Naisia tukemalla voimme muuttaa maailmaa.

Kaarina, Mikkeli

Emme halunneet lahjoja koska meillä on jo kaikki, mitä tarvitsemme. Jos haluaa antaa jotain niin on parempi, että se menee niille, jotka tarvitsevat enemmän.

Jonna ja Veli, Helsinki

Järjestä juhlat, joiden ilo valaisee maailman

Omista synttärisi naisille ja tytöille