Päiväkotitoiminta

Lapsilla on oikeus turvalliseen ympäristöön, myös silloin kun äidit ovat töissä.

Me tarjoamme lapsille turvallisen ympäristön pakolaisleireillä, jotta äideillä on mahdollisuus ansaita toimeentuloa. Päiväkotitoiminta antaa äideille mahdollisuuden tehdä työtä ja parantaa perheensä elintasoa. Lapset saavat turvalliset arkirutiinit ja heistä huolehditaan lämmöllä. Lisäksi päiväkotitoiminta työllistää naisia päiväkotitoiminnan hoitajina.

Tilaamalla tämän lahjan annat äidille mahdollisuuden ansaita toimeentuloa ja lapselle turvallisen ympäristön äidin työssäkäynnin ajaksi.

Anna lahja, joka muuttaa maailmaa!

 

Kuva: UN Women/Christopher Herwig

130,00 
Lisää lahjakoriin

Miten lahjasi vaikuttaa

Kuvassa päiväkotitoiminnan hoitaja leikkii pienen lapsen kanssa Za’atarin pakolaisleirin päivähoidossa.

Päiväkotitoiminta mahdollistaa naisten taloudellisen voimaantumisen myös epävakaissa olosuteissa. Päiväkotitoiminnan ansiosta äidit voivat ansaita toimeentuloa ja lapsilla on turvallinen ympäristö leikkiä, oppia ja saada läheisyyttä. Esimerkiksi Za’atarin ja Azraqin pakolaisleireillä Jordaniassa UN Womenin Oasis-keskukset naisten laaja-alaiseen voimaantumiseen, tukevat yli 16 000 pakolaista joka vuosi.

UN Women onkin yksi harvoista toimijoista, jotka tarjoavat päiväkotitoimintaa ja esikoulutoimintaa, jonka avulla äidit voivat osallistua toimeentulon ansaitsemiseen Za’atarin pakolaisleirillä.

Kuva: UN Women/Christopher Herwig

Eettiset lahjat