0 kohdetta

Lukutaito naiselle

20,0021,50

Luku- ja kirjoitustaito ovat naiselle avain oikeuksiensa puolustamiseen. Lukutaito pelastaa myös henkiä: lukutaitoisten äitien lapsilla on puolet suurempi todennäköisyys elää yli viisivuotiaaksi.

Anna lahja, joka muuttaa maailmaa!

Ostamalla tämän lahjan autat naisia muuttamaan oman ja lastensa elämän koulutuksen avulla.

Tilaa lahja joko painettuna korttina tai e-korttina. Painetun kortin hintaan lisätään toimituskulut 1,50€ / kortti ja se postitetaan ostajalle, joka voi lisätä korttiin tervehdyksensä ja antaa saajalle.

Kuvitus © Ilona Partanen / Napa Agency

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Miten lahjasi vaikuttaa?

LukutaitoIntialaiset Manisha ja Sunita ovat ylpeitä valmistuttuaan UN Womenin lukutaito-ohjelmasta. He ovat kälyjä ja kävivät kurssilla yhdessä. Neljässä kuukaudessa he oppivat lukemaan ja kirjoittamaan.

UN Womenin tukemassa naisten koulussa näkee muutoksen, joka naisissa ja heidän itsetunnossaan on tapahtunut. Aloittaessaan he eivät osanneet edes pitää kynää kädessään.

Aiemmin Manishan ja Sunitan köyhässä kylässä oli tapana lähettää tytöt kaupunkiin ansaitsemaan perheilleen elantoa. Tytöt joutuivat helposti ihmiskaupan uhreiksi. “Nyt ymmärrän koulutuksen arvon ja haluan kouluttaa myös omat lapseni!” Manisha hymyilee. Lahjasi antaa Manishan kaltaisille naisille syyn hymyyn!