UN Women Suomen jäsenyys

UN Women Suomen jäsenyys on konkreettinen tasa-arvoteko, ja mahtava lahjaidea naisten ja tyttöjen oikeuksista ja tasa-arvoisemmasta huomisesta kiinnostuneelle läheiselle, työkaverille tai muuten sinulle merkitykselliselle henkilölle.

Lahjan saaja, UN Women Suomen jäsenenä, ja sinä, lahjan antajana, olette mukana rakentamassa tasa-arvoisempaa maailmaa ja tukemassa tyttöjen ja naisten oikeuksien toteutumista. Lahjan saaja tulee jäsenenä virallisesti osaksi UN Women Suomea ja jäsenyys mahdollistaa tasa-arvotyön edistämisen erityisesti Suomessa. UN Women Suomen jäsenenä hän pääsee halutessaan osallistumaan järjestön päätöksentekoon vuosikokouksissa sekä saa mahdollisuuden osallistua UN Womenin ja UN Women Suomen järjestämiin koulutuksiin ja webinaareihin.

Anna lahja, jolla tehdään aidosti merkityksellistä tasa-arvotyötä – paremman huomisen luomiseksi meille kaikille.

 

Alkuperäinen kuva: UN Women/Ryan Brown

35,00 
Lisää lahjakoriin

YK:n tasa-arvojärjestön kansallisen komitean jäsenyys

UN Women Suomen jäsen pääsee halutessaan osallistumaan yhdistyksen päätöksentekoon vuosikokouksissa, saa mahdollisuuden osallistua UN Womenin ja UN Women Suomen järjestämiin koulutuksiin ja webinaareihin sekä säännölliset jäsenkirjeet. Jäsenenä voi myös osallistua paikallistoimikuntien toimintaan.

Jäsenmaksumme on 30 euroa vuodessa. Eläkeläiset, työttömät, opiskelijat sekä kotihoidontuella olevat voivat halutessaan maksaa alennetun 15 euron jäsenmaksun. Jäseneksi voivat liittyä kaikki 15 vuotta täyttäneet henkilöt. UN Women Suomen hallitus hyväksyy uudet jäsenet.

Ilman tasa-arvoa ihmisoikeudet eivät voi toteutua

Ilman tasa-arvoa ei ole oikeudenmukaisuutta. Ilman tasa-arvoa ei ole kestävää kehitystä. Ilman tasa-arvoa, emme ole todella vapaita.

UN Women Suomi on puolustanut tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia jo neljänkymmenen vuoden ajan. Neljäkymmentä vuotta olemme työskennelleet periksiantamattomasti sellaisen maailman puolesta, missä ihmisoikeudet toteutuvat ja kaikilla sukupuolilla on yhtäläiset oikeudet ja mahdollisuudet. Sukupolvet meitä ennen ovat aloittaneet tämän työn ja raivanneet tietä tämän päivän feministeille ja tasa-arvon puolustajille. Edistystä on saavutettu, mutta matka tasa-arvoiseen maailmaan on vielä pitkä. Me siis jatkamme, tarvittaessa seuraavat neljäkymmentä vuotta, ja sitä seuraavat, ja sitä seuraavat - niin kauan, kunnes tasa-arvo ei ole enää vain unelmaa, vaan todellisuutta.

Eettiset lahjat