0 kohdetta

Henkilöllisyystodistus

10,0011,50

Maailmassa on miljoonia näkymättömiä naisia, joita ei virallisesti ole olemassa. Henkilöllisyystodistus on muuttaa naisen elämän.

Anna lahja, joka tuo hyvää mieltä ja muuttaa maailmaa!

Ostamalla tämän lahjan autat naista saamaan henkilöllisyystodistuksen ja tuntemaan oikeutensa. Hän voi ensimmäistä kertaa päästä sairastuessaan lääkäriin, saada kunnollisen työpaikan ja äänestää.

Tilaa lahja joko painettuna korttina tai e-korttina. Painetun kortin hintaan lisätään toimituskulut 1,50 €/kortti ja se postitetaan ostajalle, joka voi lisätä korttiin tervehdyksensä ja antaa tai postittaa saajalle.

Kuvitus © Helmi Sirola / Napa Agency

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Miten lahjasi vaikuttaa?

HenkilöllisyystodistusKun UN Womenin kampanja saapui egyptiläiseen Abou Bashan kylään, Hajja oli ensimmäisten joukossa täyttämässä hakemuksen saadakseen henkilöllisyystodistuksen.

Hajjalle tämä on mullistava asia. Henkilöllisyystodistus avaa hänelle ensimmäistä kertaa mahdollisuuden oikeaan työpaikkaan ja terveydenhoitoon. Hän voi laittaa lapsensa kouluun ja vaikuttaa yhteisiin asioihin äänestämällä.

Henkilöllisyystodistusten avulla UN Women turvaa köyhien naisten perusoikeudet. Sinun lahjasi ansiosta he ovat viimein virallisesti olemassa!