Hätäapukeräys Intiaan

Intian naiset ja heidän perheensä tarvitsevat apua - sinä voit auttaa!

Koronapandemian iskettyä Intiaan ilmoitukset kotiväkivallasta kaksinkertaistuivat ensimmäisen kuukauden aikana. Naiset ovat yliedustettuina koronan etulinjassa hoitotyössä, missä riski tartunnasta on erityisen suuri, mutta heidän mahdollisuutensa käyttää terveydenhuollon palveluita ovat usein varsin rajalliset. Intian terveydenhuollon järjestelmä on myös venytetty äärirajoille pandemian johdosta, eikä se pysty tarjoamaan riittävää hoitoa ja lääkkeitä apua tarvitseville. Terveydenhuollon järjestelmä Intiassa on kirjaimellisesti romahtamisen partaalla.

Paikalliset yhteisöt ovat nousseet taistoon pandemiaa vastaan. Uskonnollisia tiloja on muutettu eristyshuoneiksi, kauppiaat toimittavat ruokaa sitä tarvitseville, ja kansainvälinen yhteisö lähettää paikan päälle happea, lääkkeitä ja tarvikkeita.

Tue naisia ja heidän perheitään Intiassa

Auta naisia, heidän perheitään ja yhteisöjään Intiassa. Sinun apuasi tarvitaan, ja sinun avullasi on merkitystä. Meistä kukaan ei ole turvassa, ennen kuin olemme kaikki turvassa.

Esimerkiksi 30 eurolla kaksi naista voi saada hätäapupaketin.

  • Lahjoituksesi

  • Hinta: 0,00 €
  • 0,00 €
  • Lahjoittajatiedot

  • Yksityisyytesi on meille tärkeä. Käsittelemme tietojasi tietosuojakäytäntöjemme mukaan.

Työskentelemme mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti sisarjärjestöjemme kanssa toimittaaksemme paikan päälle tarvittavia välineitä, ja pitääksemme myös väkivallan uhreille suunnatut tukipalvelut käynnissä pandemian aikana. Olemme sijoittaneet paikallisiin naisyrittäjiin, jotka valmistavat suojavälineitä kuten antimikrobisia maskeja ja käsidesiä.

Jaamme luotettavaa terveystietoa ja taistelemme valeinformaatiota vastaan. Autamme perheitä ymmärtämään, miten he voivat parhaiten suojata itsensä ja läheisensä tartunnalta, ja myös suojella itseään kotiväkivallalta. Mutta tilanne pahenee hetki hetkeltä. Koronavirus leviää Intiassa hallitsemattimasti, ja se on tartuttanut myös monia UN Womenin paikallisia Intian maatoimiston työntekijöitä. Koronavirus tappaa ihmisiä Intiassa nyt järkyttävällä ja pelottavalla tahdilla.