0 kohdetta

Joululahjoitus naisille ja tytöille

 

Äitiyspakkaus tuo turvaa pakolaisleirillä

Nahed astuu sisään UN Womenin naistenkeskuksen vaaleaan huoneeseen kangaspinkka kädessään. Kangaspaloja odottavat 14 ompelijaa. Joulunpunainen collegekangas pilkkoutuu yhä pienempiin osiin. Siitä ei kuitenkaan synny tonttulakkeja vaan Za’taarin pakolaisleirillä Jordaniassa jaettavan äitiyspakkauksen vaatteita UN Womenin naistenkeskuksessa.

Pakkaukset tulevat todella tarpeeseen: noin 79 000 asukkaan pakolaisleirillä syntyy paljon vauvoja. Moni äiti elättää lapsiaan yksin ahtaissa ja epävakaissa olosuhteissa, joissa väkivallan uhka on todellinen. UN Women tarjoavaa näille naisille ja heidän lapsilleen ennen kaikkea turvaa, mutta myös tukea arkeen.

Ompelukoneiden neulat nakuttavat lankaa kankaaseen kiinni tasaisella tahdilla. Työ UN Womenin naistenkeskuksessa on paitsi konkreettista apua leirillä lapsen saaville naisille, mutta myös vaatteiden ompelijoille.

”Käytän työstä saamani tulot huolehtiakseni seitsemästä lapsestani. Maksan rahoilla myös kahden tyttäreni yliopistomaksuja”, eräs ompelijoista kertoo.

Kun naisilla on mahdollisuus toimeentuloon, moni tytär säästyy lapsiavioliitolta, joita solmitaan usein juuri taloudellisen niukkuuden ajamana.

Yksi Za'taarin pakolaislerin ompelijoista työnsä äärellä.

Muista tänä jouluna tuoreita äitejä ja heidän pienokaisiaan kaikkialla – lahjoita heille tukea äitiyden alkumatkalle! Joululahjasi on moninkertainen, sillä sen avulla naiset saavat myös toimeentuloa tukeakseen perheidensä hyvinvointia.

 

  Anna joulun tärkein lahja tytöille ja naisille

 

 

Joulun merkittävin lahja

Jouluna haluamme muistaa meille tärkeitä ja läheisiä ihmisiä. Tässä sinulle vinkit joululahjaan, jotta voit ilahduttaa läheisiäsi ja samalla tehdä hyvää!

  • Aineeton, Eettinen lahja on ilmastoystävällinen tapa muistaa heitä, jotka eivät toivo tällä kertaa materialahjoja
  • Voit antaa parhaimman joululahjan, tukesi vaikeissa olosuhteissa eläville tytöille ja naisille, helposti verkossa 
  • Yrityksesi voi muistaa sekä henkilökuntaansa että maailman tyttöjä ja naisia joululahjoituksen kautta täältä.  Yrityslahjoitus on helppo tilata laskulle.

 

Sydämellinen kiitos, että välität ja rauhallista joulun odotusta sinulle.

Anna toivoa joka kuukausi

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi ja autat naisia kuukausittain: Tule mukaan nyt >>

Lahjoita suoraan keräystilille

Tee lahjoituksesi tilille Nordea FI62 1270 3000 2089 39 viitteellä 2244.

icon_conflict-supportApu menee perille ja vaikuttaa

Tilaamalla tämän lahjan autat naisia muuttamaan oman ja lastensa elämän koulutuksen avulla.

Tilaamalla tämän lahjan annat naiselle mahdollisuuden muuttaa elämänsä suuntaa uuden ammatillisen osaamisen kautta.

Tilaamalla tämän lahjan annat äidille mahdollisuuden ansaita toimeentuloa ja lapselle turvallisen ympäristön äidin työssäkäynnin ajaksi.

YK:n tasa-arvojärjestö UN Women on maailman johtava naisten oikeuksien puolustaja. Toimimme yhteistyössä yritysten, hallitusten ja kansalaisyhteiskunnan kanssa. Keräyslupa RA/2017/137, voimassa 10.2.2017 – 9.2.2022 koko maassa Ahvenanmaata lukuunottamatta.